Egy nap hány tojást ehetek meg?
Figyelt kérdés
Bevallom, félek a sárgájától, ezért egy héten max 2 darabot eszek. Vagy szabad többet is? Tanyasi tojásról van szó, vagyis akkorák hogy csak a fele fér bele egy tojástartó lyukba :)2013. szept. 4. 15:32
1/11 anonim válasza:
Mehet napi 3-4 sárgája is, nem lesz ebből semmi gond. Ennyi zsír simán belefér, főleg tömegeléskor.
2/11 A kérdező kommentje:
Az lemaradt h lány vok. így is mehet 3-4 sárgája??? és ez egy nap? nem egy hétre érted?
2013. szept. 4. 15:37
3/11 anonim válasza:
Én általában napi kettőt szoktam, de 3-4 tényleg lazán mehet.
4/11 anonim válasza:
Számold ki. Zsírból kell 1g x ttkg. Ennek kb a fele legyen telített.
5/11 A kérdező kommentje:
ok. a tojásban milyen van?
2013. szept. 4. 15:42
7/11 A kérdező kommentje:
ésha fogyni akarok akkor is ennyi zsír kell nekem?
2013. szept. 4. 16:01
8/11 anonim válasza:
És egy tojásban van kb 5g zsír, ha átlagos méretű tojásokról van szó.
9/11 anonim válasza:
Szálkásításnál én a kb 0,5g x ttkg zsírt ajánlom és ebből szintén max a fele legyen telített.
De nem csak ez számít zsírleadásnál, hanem az összkalória.
Ez kb grammra vetítve: 2-2,5g x ttkg fehérje (ha nincs súlyzós edzés, akkor lehet kevesebb is), ch: 1-2g x ttkg, zsír: 0,5g x ttkg.
10/11 anonim válasza:
Ha szálkásítasz, akkor is szerepe van a zsíroknak, bár inkább a telítetleneknek, így a sárgájával ekkor már óvatosabban kell bánni.
Egyébként nekem évek óta legalább 5 tojás a reggelim minden nap, és élek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!