Hogy lenne ez jó?
Figyelt kérdés
novembertől fogok edzeni ismét, csak most a lehető legkomolyabban, és szeretnék minél jobban felkészülni rá!
Estére mennyi túrót kéne ennem? 59 kg, 175 magas fiú vagyok
Reggelre jó lenne, ha egy fél adag jumbo professionált innék? Vagy azt csak edzés előtt?
Kérlek segítsetek!
2013. okt. 5. 19:58
1/5 anonim válasza:
Reggel nem biztos, hogy gyorsch kéne, de ezt nem edzés előtt kell amúgy, hanem utána.
Az étrended megadja, mennyi túró kell.
2/5 A kérdező kommentje:
Edzés után-t akartam írni bocsánat!
De úgy még is, tömegnöveléshez mennyi lenne kb. az ideális számomra?
2013. okt. 5. 20:01
3/5 anonim válasza:
Egész napra neked kelé 120g fehérje. Ezt oszd el étkezésekre. Kb elég 150g túró neked estére az 20g fehérje, de legyen meg a 120g fehérje egy napra
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen Montez minden segítségedet! Eddig is nagyon sokat segítettél, nagyon nagyon hálás vagyok neked! :)
2013. okt. 5. 20:49
5/5 anonim válasza:
Nincs mit, de nem csak én segítek.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!