Ha valaki abbahagyja a kondit, akkor az összes felszedett tömeg lemegy, vagy fog látszódni, hogy egykor kondizott?
Figyelt kérdés
2013. okt. 4. 21:56
1/19 anonim válasza:
Idővel szépen elmegy az eredmény. A szervezet nem tart fenn feleslegesen nagy izmokat.
2/19 A kérdező kommentje:
De valahol hallottam,hogy a felszedett izomnak a 85%-a megmarad.Meg ismerek egy gyereker,aki pár hónapra abbahagyta a kondit és mégis 35,5-ös keze van.
2013. okt. 4. 22:02
3/19 anonim válasza:
Az izomzat fenntartása energiaigényes. A szervezet nem hülye, amire nincs szüksége, és energiát igényel (izomzat, ha nem dolgoztatod) ezt lebontja.
4/19 anonim válasza:
35-ös kar? Ne viccelj. Az pont lófütyi. ;)
5/19 norbi2010 válasza:
"pár hónapra abbahagyta a kondit és mégis 35,5-ös keze van."
Ezt úgy mondod mintha olyan hatalmas karja lenne :D
6/19 anonim válasza:
Akár hiszed akár nem 15-16 évesek körében a 35-ös kar az már a ki vagy baszva kategória. Meg a nagyon látszik hogy te kondizol szint.
8/19 anonim válasza:
35-ös karja annak is van, aki életében nem emelgetett mást csak söröskorsót.
9/19 anonim válasza:
Sőt, a konyhás néniknek 50-es karja is van.:)
10/19 anonim válasza:
Nekem 37 karom van 15 évesen (bár ez már 14 éves koromban is így volt) És nekem is mondják hogy mekkora karom van. Szerintem meg egyáltalán nem nagy még a 37 es kar sem szárazon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!