Mennyire ciki kb nulla izomzattal elkezdeni edző terembe járni?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt hogy soha vagy csak alig csináltam fekvőtámaszt és gyenge vagyok mint a harmatos libaf*s. De kezdem unni és szeretnék ezen változtatni csak mondjuk nem merek be se lépni az ajtón mert ki néznek. Avagy kiröhögnek. Nem voltam csak félek hogy megtörténhet.2013. okt. 4. 00:11
1/8 anonim válasza:
semennyire. nem csak kigyúrt állatok járnak oda.
2/8 anonim válasza:
Nincs ebben az ég világon semmi ciki. Mindenki elkezdte valahol egyszer, szóval ne parázz azon, hogy kezdő vagy. Ne másra, hanem magadra koncentrálj, elvégre magad miatt mész, nem mások miatt.
3/8 Osynho válasza:
Az nem ciki, ha valamit akarsz tenni ez ellen. Senkinek se a szél hordja oda az izmokat, valahonnan indult mindenki. Inkább azt tartom cikinek, ha valakit nem érdekel, hogy "gyenge, mint a harmatos libaf*s", vagy csak lusta rajta változtatni. Szóval csak keményen és kitartást!
4/8 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat. annyi lenne még hogy magas vérnyomással lehet egyáltalán ilyen edzőtermi sprotot üzni mert hogy az átlagban 140 fölött van 70es alsó értékkel a pulzus meg 52
2013. okt. 4. 00:48
5/8 anonim válasza:
Mindenki volt kezdő, no para.
A vérnyomásod nem olyan vészes, jó étrend és az edzés rendbehozza.
6/8 anonim válasza:
Nekem is magas volt, 140 feletti, de amíg gyógyszerrel nem állították be normálisra, engem eltiltottak a kondizástól.
7/8 anonim válasza:
Igen a vérnyomásod nem olyan vészes.Kiröhögni nem fognak,ne félj.Végezz rendszeresen kardiót is,az jót tesz a vérnyomásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!