Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudnatok nekem segiteni abban...

Vadkorte81 kérdése:

Tudnatok nekem segiteni abban hogy mikor milyen tapkieget hasznaljak? Egy kis iranyadasra lenne szuksegem.

Figyelt kérdés

Sajnos nincs a kornyezetmben senki aki atnezne hogy helyesen hasznalom e a kiegeszitoket es hogy nagyjabol jo e az etrend amit kovetek. Ehhez kernek egy kis segitseget...

32 eves,203 cm,105 kg ffi vagyok.3 hete edzek es tiszta etrenden vagyok ami all:100g zabpehely,2 adag nutrisport90+ reggeli,utanna 3 orankent 500g rizs es 500g csirke zoldseggel elosztva 4 tovabbi etkezesre utanna este megint 2adag nutrisport 90+.Emelle napi 3 szem optimum 180 multivitamin,omega 3,extra c-vitamin,na es a 3x5g kreatin mono(feltoltes utan mar)Emelle meg vettem Nitrixet, de kesobbre hagyom...rendeltem mar edzes utanra Vitarot is..Szerintetek jo uton jarok vagy lenne meg esetleg finomitani a dolgokon?

2013. okt. 2. 19:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem jó, ahogy írod. Edzés után egyből mehet a protein + gyors ch (a vitargo tényleg a legjobb gyors ch), erre rá 40-50 percre csirkés kaja. Este lefekvés előtt kb 1 órával sovány túró kellene a kazein miatt. Protein tápkieggel ízesítheted.
2013. okt. 2. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!