Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen gépeket használjak a...

Milyen gépeket használjak a fitness teremben?

Figyelt kérdés
Nagyon sovány vagyok, elsősorban erősödni szeretnék, meg csak úgy mozogni. A fenekem az egyetlen, amit kifejezetten szeretném, hogy ha izmosabb lenne, a többi testrészemmel elvagyok. Kipróbáltam az elliptikus trénert, de máshoz nem nagyon tudtam hozzáfogni. Mit ajánlotok?

2013. szept. 5. 19:58
 1/3 anonim ***** válasza:

mindenre kellene edzeni. Kezdőknek három napos teljes testes edzés kell.

google-ba: 3 napos átmozgató teljes testes edzésterv.

Az erősítő edzések végén mehet 20-30 perc kardio, pl bicaj, lépcsőzőgép, kocogás, ellipszis.

2013. szept. 5. 20:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Először olvass alapismereteket mondjuk, szerezz étrendet, nézz kezdő átmozgató edzéstervet, meg a gyakorlatok leírásait.

Tipikus női paradoxon: te is azt mondod, nagyon sovány vagy, de csak a fenekeden akarsz változtatni. Mi a jó abban, hogy a többi részed nagyon sovány?

2013. szept. 5. 20:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Először kezdő edzéstervet, vagy a fegyencedzés első lépéseit néhány hónapig, aztán 3 vagy 4 napos osztott edzéstervet és tömegnövelő étrendet.

Érdemesebb inkább sima súlyzókat és egyszerűbb gépeket használni.

A fenekedet a lábedzésed fogja majd izmosítani (elsősorban a guggolás, kitörés része) a fent leírt étrenddel, amire rákeresve megtalálhatod a konkrétabb részleteket is.

2013. szept. 5. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!