Budapesti fitness/kondi termekben bérletárak, tapasztalatok?
Kőbányán vagy belvárosban (V., VI.kerületben) tud valaki olyan termet, ahol (napi jegyen kívül) van olyan bérlet, ami nem minden eszköz használatára érvényes, hanem korlátozott? Leginkább a futópad használata érdekelne. Vidéken működik, Budapesten nem tudom, hogy kizárólag futópadra veszek korlátlan havi bérletet?
- A fuss szabadban és hasonló "tanácsokkal" kíméljenek! Köszönöm! -
Kedves Wash!
Azért írtam a kérdésembe, hogy tapasztalatok, hogy tapasztalatokról számoljanak be a Válaszadók.
Amit leírtál, azon én is gondolkodtam már, de nincs kapacitásom arra, hogy jópár budapesti termet felhívjak ilyesfajta kérdéseimmel.
Reméltem, hogy tud valaki érdemleges válasszal szolgálni, jár valaki olyan helyre x éve gyúrogatni, ahol van ilyen opció, ami engem érdekel.
Van tapasztalat, sok pesti teremben jártam már, inkább közepesebbekben, kisebbekben. S egyiknél se láttam ilyet.
Felhívni meg nem kell senkit, ez már az internet, megnézed a honlapon az Árak menüpontot. Az időszakos bérletek szoktak olcsóbbak lenni, tehát ha te tudod, hogy minden nap ugyanabban az időintervallumban tudsz menni, akkor ez egy lehetőség a spórolásra. Vagy a kuponok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!