Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen energizálót használjak?

Milyen energizálót használjak?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, kicsit ellustultam a szünetben. Járok edzeni változatlanul, a kaját is pontosan tartom csak fáradtabbnak érzem magam. Milyen energizálót ajánlotok, amit edzés előtt tudnék használni?

Köszönöm!

2013. jún. 17. 17:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Először is megfelelő vitaminbevitel (különösen fontos a B, a C és a D vitaminok bevitele). A megfelelő ivás és az alvás szintén. Egy kis aerob-akár kardió is-edzés beiktatása jót tehet. Ajánlanám még a zöld és a fekete teát. Ha ezek után rá vagy még szorulva az energetizálókra, akkor valami koffeines pörgetővel nyugodtan bepróbálkozhatsz. Energiaitalra nem buzdítanálak, illetve maximum az XS-re, de ez rohadt drága és nehezen beszerezhető.
2013. jún. 17. 17:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, a vitaminbevitelem teljesen rendben van. A két tea közül melyiknek van komolyabb hatása? Az alvásom 10-11 óra, szóval probléma csak nincs vele. Energiaitalt nem akarok inni, a kávét utálom, szóval akkor nem tudom mi legyen..
2013. jún. 17. 17:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Van koffein tabletta, mindjárt megkeresem.
2013. jún. 17. 17:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Itt van: [link]

Az ára nem vészes szerintem.

2013. jún. 17. 17:59
 5/5 poiu ***** válasza:
Nem energizáló, de növeli a teljesítményt: kreatin monohidrát.
2013. jún. 17. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!