Tegyül aki már 20-30 éve szedi/eszi ezeket a táplálikkiegészıtöket ilyen hosszutávon nem okozhatnak valami betegséget?
Figyelt kérdés
Én tudom hogy mik ezek én is szedem ezeket de hosszu távon nem okozhat valami betegséget?2013. szept. 29. 10:10
11/23 oldfirehand95 válasza:
10-es van bármi bizonyítékot ezt illetően?
12/23 anonim válasza:
veszélyes protein nem hiszem, hogy lenne. Én erről beszélek, nem arról hogy valaki benyomott egy raklap jack3D nevű NO fokozót, amiben ki tudja mi volt, de DMAA biztosan.
De kreatinnal, proteinnel, nem lesz gond, ez tuti.
13/23 anonim válasza:
Természetesen van. Olvasd el a Teljesítményfokozó sporttáplálkozás című kötetemet. ;)
Addig is keress rá erre, itt sok anyag van:
Craze, Superdrol, Rebound XT, DNP botrány! Étrend-kiegészítő gyártó készül a börtönbe
"SPORT, EGÉSZSÉG, ÉLETMÓD" rendészeti konferencia előadás kivonat
14/23 anonim válasza:
Nem konkrétan a fehérje volt a kérdés, a legtöbben nem csak fehérjét esznek 30 évig. Az edzés előtti pörgetők hatásai sem ismertek.
15/23 A kérdező kommentje:
Mert az no fokozo veszélyes pont most szeretnék venni
15F
2013. szept. 29. 11:22
16/23 anonim válasza:
15 évesen alap kiegészítőket érdemes szedni szakember felügyelete mellett. Nem igazán kell no fokozó 15 évesen. Ilyenkor fejlődik mindenki a legjobban magától.
17/23 anonim válasza:
Montez a 90-s években sem ment ma huangos zsírégető?
18/23 anonim válasza:
Én mindig csak protein vettem és multivitamint, később pedig kreatint is. Az NO fokozót is csak most próbáltam ki, illetve tavaly vettem NO explode 2.0-át.
19/23 anonim válasza:
Akkor csak én fogok megdögleni hamar. :D
20/23 anonim válasza:
Szerintem sokkal inkább érdemes a szteroidoktól félni és nem csak az ismert mellékhatásait illetően, hanem mivel sok a kamu, szennyezett, így nem tudni mi van benne még (vagy helyette). Rengetegen nyomják és nagyon sokan tagadják is. Így ha később bajok jönnek elő, akkor a kieg.-ekre vezeti majd vissza az ismerettsége. És jönnek a vélemények, hogy szegény gyerek sportolt, egészségesen étkezett, de miért kellett "poroznia"? De a szegény gyerek nem fog vele dicsekedni, hogy miket szurkált vagy szedegetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!