Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gyúrás mellet küzdősport? Ti...

Gyúrás mellet küzdősport? Ti mit gondoltok róla? Nem hathat egyik negatívan a másikra?

Figyelt kérdés

Pl. Thai box, Box

ilyenekre gondoltam, amely asszem már Kardio edzésnek számít

az pedig elvileg nem ajánlott súlyzós edzés mellé

legalábbis azoknak nem akik nem akarnak veszíteni az izom tömegből

ti mit gondoltok erről?

2013. szept. 28. 16:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én edzés mellett kung-fu-zok és növök mint a gomba. Csak többet kell enni, és máris nem vesztesz izmot
2013. szept. 28. 16:45
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

ha bírsz enni,mint az állat,és nincsen 1 napon a két edzés,akkor ugyanúgy fejlődhetsz.

pár év,de 1 év alatt úgyis ki fog alakulni egy fontossági és hasznossági sorrended és akkor eldöntöd,hogy mit akarsz igazából.

vagy megelégedsz egy közepes szinttel mindkét dologban,ez is lehet egy ésszerű döntés.

2013. szept. 28. 18:49
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is végzek súlyzós edzést a birkózás mellett. 3 birkózás és 2 súlyzós edzés megy hetente.

Így is érdemes odafigyelni és ésszerűen táplálkozni, mert az embernek van egy optimális küzdősúlya egy adott küzdősporthoz és nem érdemes sem e fölé menni, sem alá.

És a testtömegedet, arányaidat a megfelelő táplálkozással tudod manipulálni.

2013. szept. 30. 18:51
 4/16 anonim ***** válasza:
Én is kondizok és karatézok.De úgy gondolom,hogy egy bizonyos izomtömeg nélkül bunyóban nem is tudnék egy nálam kétszer magasabb,dagatt embert legyőzni.A küzdősportnak biztos nem árt,az hülyeség,hogy lassabb leszel tőle.Bár,lehet,hogy jobb lenne a fegyencedzés,de én is súlyzózok.A kondinak sem hiszem,hogy árt,talán egy kicsit lassabban fejlődsz.
2013. szept. 30. 21:43
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a saját testsúly és a súlyzós ellenállás is célravezető ha ellenállásos edzésről beszélünk.

Mondjuk nem mindegy, hogy milyen az ellenállásos edzés felépítése, hiszen egy thaiboxos és egy birkózó egészen más izomzati rendszert igényel.

2013. okt. 1. 18:26
 6/16 anonim ***** válasza:
51%

Nem jo!Egy valamit csinálj de azt rendesen.

Amugy sem jo testépités mellet a box boxedzésen lefutnak 5 kilométereket igy nem fog menni a gyurás.

2013. okt. 9. 17:15
 7/16 anonim ***** válasza:
Negatívba akkor megy át, ha nem eszel megfelelően és nem pihensz.
2014. szept. 6. 12:04
 8/16 anonim ***** válasza:

azért nem véletlen, hogy a küzdősportolók nem nyernek testépítőversenyt, a győztes bunyósok testalkata meg elég messze áll egy testépítőétől.

[link]

[link]

2014. nov. 6. 14:38
 9/16 anonim ***** válasza:
61%
JajXD Te most egy szteroid vs natúrált linkeltél:D Amellett, hogy a boxoló (csak sima box) nem is foglalkozik testépítéssel. Milyen bénák ezek a linkek? Mondjuk belinkeljem neked Scott Adkins-t? Ő gyerekkora óta karatét űzi és szépen kidolgozta a testét a vitathatatlan filmre. Vagy csak zsír kockái vannak a hasán mi? Apropó vitathatatlan. A második részben a néger még izmosabb és nem a film kedvéért tanult meg verekedni. Igaz ott már van szteroid is, de mégis megvan a testépítés és a harcművészet együtt. Túl sok kínai filmeket nézel!
2014. nov. 6. 23:09
 10/16 anonim ***** válasza:
ha a küzdősport a fontosabb akkor saját testsúllyal jobb lenne edzeni, de ha nem versenyszinten akarod csinálni akkor szerintem mehet a kettő együtt, bár ezt úgy is te fogod kitapasztalni, hogy hogy reagál/változik a tested
2014. nov. 8. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!