Mitol van ez? ( testsuly problema, fogyas, gyengules) lent rendesen
sziasztok! velemenyetekre lennek kivancsi, esetleg tanacsotokat kerni.
iden nyaron fogytam 20 kilot dietaval, hihetetlen de ez van, nem mozogtam, otthon kockultam, alig ettem, sokat ittam, nem voltam ehes, elfoglalt a gepezes...sikerult lefogyjak akaratom nelkul 130kilorol 110re. de van egy problemam, testneveles oran van a ev eleji, ill vegi felmeres.. es en tavaly koverebben jobban teljesitettem mint most, kiveve coopoeren, mert most joval jobb eredmenyt ertem el.. az a bajom, hogy alig birok felulest csinalni, raadasul a tavalyi 11 fekvotamaszom lecsokkent, iden epphogy birok 2-3 at, nem vagyok eros gyerek, az a 11 sem volt sok, de ez radikalis valtozas... illetve a terdeimet is fajlalom mind ketto terdem ugyan ott faj... amugy 190cm magas vagyok, es a hasamrol nagyon sok felesleg ment le, teljes ruhatarat kellet vennem, majusba meg 48 as nadragot hordtam, most mar 42 nem tudom hogy mashol hogy merik a nadragokat.. de en mindig ugyan ott veszem a nadragom, es ott igy meretezik..
szoval erdekelne, hogy a teljesitmenyem mert lett ilyen szar? azt hittem, hogy ha fogy az ember akkor pl fekvotamasznal konnyebben elbirja magat es tobbet tud..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!