Ha a nyár 3 hónapjából Júniusban tömegnövelőt szedek, Júliusban, és Augusztusban pedig eljárok rendesen edzeni akkor megfog látszani rajtam? (sajnos még tanulok, és iskola időben nem tudom, hogy hányszor tudnék elmenni edzeni)
Héhéhé, állj, ki mondta neked, hogy a tömegnövelő anélkül is izmot hoz, hogy rendesen odatennéd magad?
Ha jól értem, azt akarod csinálni, hogy Júniusban tömegnövelőt szedsz, de nem edzel, a többi két hónapban me edzel, de nem tömegnövelőzöl? Ennek így nem sok értelme van. Alapból a tömegnövelőnek nem sok értelme van edzés és rendes étrend nélkül. Enélkül nem fog csodát hozni.
Mellesleg a tömegnövelőben is csak tápanyagok vannak, nincsen benne semmi olyan hatóanyag, ami serkentené a fejlődésedet.
És ugyanúgy edzeni sincs értelme, ha nincs egy normális étrended.
Ha pedig már most nem tudsz időt szakítani az edzésre, akkor ez később is gondot fog okozni.
Vannak itt teljes munkaidős emberek, egyetemisták, mégis tudunk időt szakítani az edzésre, az alvásra is.
Olyan szemszögből nézf, hogy amikor nem fogod szedni, meglesz-e a napi összmennyiség.
És persze azt vedd figyelembe, hogy a tömegnövelő gyors ch-t és (már ha jobb fajta) tejsavófehérjét tartalmaz, ami edzés után azért kicsit előnyösebb.
"tömegnövelőt szednék"
"szedném a szert"
Beszartam ezen...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!