Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Művészeti iskolában járok és...

Művészeti iskolában járok és építészet szakon vagyok. De nagy a visszhangja annak az iskolánkban, hogy nem tudnak rendesen felkészíteni az egyetemre. Mi ajánlotok, hogyan tudom jobban fejleszteni magam itthon, magamtól?

Figyelt kérdés

2012. nov. 10. 17:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mikor végzel?

Hova felvételizel?

Tudsz linket a kinézett szak felvételi követelményeihez?

2012. nov. 10. 17:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Esetleg pár építészettel kapcsolatos könyveket, vagy internetes oldalakat is küldhettek. Sokat segítene! :)
2012. nov. 10. 17:46
 3/8 A kérdező kommentje:
10.es vagyok, szóval 2014-ben végzek. És Romániában élek, szerintem vagy Kolozsvárra megyek vagy valahová Magyarországra, az ottani egyetemekkel még nem vagyok tisztában.
2012. nov. 10. 17:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát amíg nem tudod, hogy mi a követelmény, addig felkészülni se tudsz rá.:) Majd egy év múlva, december-január környékén (vagy már idén) alaposan nézz szét a kiválasztott egyetemeken, hogy mik a követelmények. Lehet, hogy felvételi előkészítőt is indítanak.

Az elvárt szakirodalmat is meg szokták adni.

2012. nov. 10. 17:52
 5/8 anonim ***** válasza:
... mert december-január környékén szokták meghirdetni a szakokat a keretszámokkal és felvételi követelményekkel együtt.
2012. nov. 10. 17:53
 6/8 A kérdező kommentje:
kifejezetten azokból kell készülnöm, amiket követelnek? ok, köszönöm :)
2012. nov. 10. 18:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen, azokból.

Ha beszámít valamilyen jegy a gimiből, szakközépből, akkor azt is írják a követelményekben.

2012. nov. 10. 23:01
 8/8 anonim válasza:
Én is Romániából vagyok, és most fogok felvételizni a BME-re(Budapest) épitészetre. Kolozsvárt meg sem próbálom, ott elég durva a felvételi rajzból. Ami nekem nehéz lenne az ábrázoló geometria.. azt hiszem igy hivják. A BME-n sem könnyű. Mivel nem értettségizel matekból és fizikából(gondolom én, mivel művészetibe jársz) itthon nem vesznek fel épitészetre mivel kötelező a matek érettségi . A lényeg,hogy matekozz sokat és rajzolj. Ha kérdésed van, irj.
2013. ápr. 13. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!