Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez jó lenne edzésnek?

Ez jó lenne edzésnek?

Figyelt kérdés
Sziasztok annyira nem testépítés de fele fele na szeretném levinni a felesleget (173cm-vagyok 70 kiló jó lenne ez a súly csak nem hájban) és van egy kondipark a másik városban meg futópálya és reggel elmennék futni bemelegítésképpen utána meg mennék a kondiparkba és ehhez jó lenne valami fehérjét venni vagy nem??mert izmot nem szeretnék veszteni csak azt nem tudom hogy hogy kéne szedni mert azt tudom hogy edzés előtt fél órával de mennyit hány kanállal.Várom a válaszokat Köszönöm
2013. szept. 23. 13:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem jól tudod. Edzés előtt 1,5 órával egyél szilárd kaját, pl csirke-rizs-zöldséget. És egyből edzés után igyál egy tejsavóproteint:

Edzés után testtömeg x 0,5g fehérjemennyiség kell. Tehát pl, ha vagy 70kiló, akkor neked egyből edzés után kell 35g fehérje. De mivel a fehérjekészítményed nem 100%-ban tartalmaz fehérjét, így ezzel is számolni kell. Tehát egy 80%-os proteinkészítményből kb 45g-ot kell kimérni, hogy 35g fehérjéhez juss.

2013. szept. 23. 13:08
 2/3 anonim ***** válasza:

A jó tehéntejtől erősödsz gyerek!

,,Micsoda erő,

Micsoda izom,

Reggel-este

Tejet iszom!''

2013. szept. 23. 16:19
 3/3 A kérdező kommentje:
az lehet csak a mai világban hol vegyek olyan tejet?meg gondolom jóval több pénzbe van mint a bolti
2013. szept. 23. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!