Béta-ekdiszteron. Volt róla itt sok szó, mennyire egyedülálló és jó. Mit szóltok ehhez a linkhez?
Táplálékkiegészítőkben található meg ez az anyag, nem mindegyikben, csak néhányban.
Nézzétek meg ezt a linket!
Pár helyen szerepel az ekdiszteron, például, rögtön a második sorban.
Mi a véleményetek az indoklásról?
Anabolikus hatás, testépítő készítményekben. Az indikációs terület, vagy alkalmazási mód nem felel meg az étrendkiegészítő definíciójának - anabolikus.
ez egy jó, anabolikus szer, valószínűleg ezért írták ezt róla.
no de nem akkora mennyiségben, mint ahogy írják, egy két kapszula 100-200 mg hatóanyaggal.
olvastam róla egy tanulmányt, majd magamon is kipróbáltam, 1000 mg os adagban -napi 100 kapszula és 200-300 g fehérjebevitelnél, lerántotta rólam a zsírt,mintha termogenikus zsírégető lett volna, és sovány, szálkás izomban meg erőben nőttem mint a tavaszi esőt kapott gomba.
jó cucc, de ha így akarja vki szedni, sok pénzbe kerül.
Az OÉTI nem egy hiteles forrás, nem kell vele foglalkozni. Olvasd el ezt (rákeresve), már ősidők óta leírtam:
EKDISZTEROIDOK AZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTÉSBEN - LEGÁLIS DOPPING?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!