Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A hasizom mennyi idő alatt...

A hasizom mennyi idő alatt lesz jól látható?

Figyelt kérdés
Hetente 4-5-ször foglalkozom vele, kb 20 percet, hasizom,ferde hasizom, tehát mennyi idő alatt lehet jól látni?

2013. szept. 8. 18:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
52%
Kb. 3 hét 2 nap és 2 óra kell! Ennyiből nem lehet tudni, mert azt se tudjuk mennyi felesleged van, mennyit eszel, de még akkor is...
2013. szept. 8. 18:49
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
ha zsíros a hasad, akkor nem elég a hasgyakorlat, mivel nincs helyi zsírégetés, hasazhatsz te órákig is.
2013. szept. 8. 18:51
 3/15 anonim ***** válasza:
25%

Te ugye intelligens élőlény vagy? Nem mindegy,hogy honnan indulsz. Küldj képet és akkor kb meg tudjuk mondani.

De ha vigasztal,akkor nem vagy egyedül.

2013. szept. 8. 18:57
 4/15 A kérdező kommentje:
o23r: Azért nem kell olyat lecseszni aki még esetleg nem tudja hogy mi jó meg mi nem, vagy hogy miből mennyit vagy hogyan kell csinálni, mert te is voltál mikor nem tudtad és biztos kérdezted meg nézegetted a neten. Szóval kicsit enyhébb választ légyszíves.
2013. szept. 8. 19:21
 5/15 anonim ***** válasza:
Részben igazat adok. Bocsi.
2013. szept. 8. 19:23
 6/15 A kérdező kommentje:
áhh felejtsük el :)
2013. szept. 8. 19:27
 7/15 anonim válasza:
Minel kevesebb szénhidrátot egyél és kell 5 vagy 6 hónap hogy látszodjon,mivel az első hónapban nem lesz változás mivel csak keményedett aztán fog fejlődni minden 2 nap megcsinálsz 300 350 felülést és hasperst is meglátod pár hónap és fog látszani.Jőn a tél,tél allat csinálod és meglátod mikor lemész a strandra fog látszani mármint hogy levagy vetkőzve meg minden.Szerintem nekem bevált. :D
2013. szept. 9. 14:01
 8/15 anonim válasza:
Ja és elfelejttetem hogy futhatsz aznap mikor csinálod a hasazást mármint kocogás fútás útán haza mész és rögtön nekifogsz :D És egyél Napkőzben minél tőbb túrot
2013. szept. 9. 14:03
 9/15 A kérdező kommentje:

igen egyébként hasonló képen szoktam alkalmazni, sajna suli közben elég sok a dolgom, aztán csak annyit tudok hogy gyalog hazajövök 20-25 perc az is, de azért vannak este tornák amikkel igyekszem égetni a zsírt amennyi éppen van rajta :)

nagyon köszi válaszod utolsó :)

2013. szept. 9. 15:06
 10/15 anonim válasza:
Szivesen és remélem lesz eredmény :) aztán pár hónap múlva küldj fotót.Irj rám privátba :D
2013. szept. 11. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!