Miként kivitelezhető, hasznos tanácsok? Bővebben.
Olvasd el az alapismereteket a builderen és a Sárga Kapszulát. (Google mindkettőre, és meglesznek.)
Ingyen és legálisan letölthető.
Mi az, hogy "mindenevő" és "szerencsés kategória"? A konkrét étrended rendben van? És az edzésterved?
"Szeretnem ha a fenekem nagyobb formasabb kerekebb lenne, a hasam pedig kicsit laposabb, izmosabb"
Na ez az a két dolog, ami egyszerre nem fog menni.
Ahhoz, hogy a feneked nagyobb és formásabb legyen, ahhoz izmot kéne felszedned, hiszen azok adják a formát.
Az izomtömeg növeléséhez viszont kalóriapluszban kell lenned, vagyis több kalóriát kell bevinned a szervezetedbe mint amennyit az felhasznál.
A lapos hashoz ennek az ellenkezőjére van szükség, vagyis kalóriamínuszba kell lenned!
El kell tehát döntened, hogy melyikre mész rá előbb, fogyni hasból, vagy növelni a fenekeden az izmokat, hogy formásabb legyen!
ddrake :Letöltöttem a Sárga Kapszulát, neki is álltam...
Az étkezésemre igyekszem odafigyelni de mivel sosem volt komolyabb meglátszodo problémám azok miatt az esetlegesen egészségtelen ételek miatt amit megettem, azért becsuszik itt-ott minden.
Edzés tervemet ami illeti pedig nagy átlagosságban igy nezett ki: hetfo: hát-tricepsz, szerda: váll-bicepsz, péntek : láb/fenek/, de ott a fenek nem volt olyan eroteljes, valamint minden edzes vegen 20 perc orbitrek.
20:18 - ezért is fordultam ide tanácsért, mit ajánlanál, mivel az előnyösebb kezdeni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!