Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezt hogy lehet kiszámolni?

Ezt hogy lehet kiszámolni?

Figyelt kérdés

Olvastam,hogy van a 3 testalkat,az endomorf,mezomorf,ektomorf és ezekből "tevődünk össze.Pl.ektomorf 7,mezomorf 2,endomorf 1

Ezt hogy lehet kiszámolni?

2013. szept. 5. 17:59
 1/4 dirtboy ***** válasza:

én azt sem tudom miről beszélsz

le írnád érthetően mi akarsz?

2013. szept. 5. 18:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez most mi?

Vannak testalkatok, de egy ember vagy ez, vagy az. Persze vannak átmenetek, a legtöbb ember nem tisztán egyik vagy másik, de erről, amit mondasz, az életbe' nem hallottam még.

Mit kell kiszámolni?

Eldönteni úgy kell, hogy ki milyen alkat, hogy ránézünk először is a vázára, aztán őszintén elmondja, mennyire könnyen zsírosodik, épít be izmot stb. és ez alapján meghatározzuk, nem nagy ördöngösség. Magának is mindenki meg tudja csinálni minden további nélkül.

2013. szept. 5. 18:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Most nem találtam meg,hol olvastam.Arra gondolok,hogy van egy nem tudom hányas skála,hogy melyik tipusból mennyi van bennünk.Pl.endomorfból van 4,mezomorfból 4,ektomorfból 2.Talán így jobban érthető.
2013. szept. 5. 20:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség-szerintem. Van a skála: ektomorf-mezomorf-endomorf, és ezen helyezkedik el valahol egy adott személy, mint a számegyenesen.

Persze van egy-két extrém jó tulajdonságú ember, hogy például könnyen épít izmot de mégsem zsírosodik annyira, de akkor is inkább a fenti "számegyenes" példa érvényes, nem pedig három halmaz példája, amiknek közös metszetei vannak.

Azt pedig, hogy valaki hol van ezen a skálán, eldönti azzal, hogy rá melyik tulajdonságok jellemzőek leginkább.

2013. szept. 5. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!