A legtobb fiatal miert csak karra meg hasra edz?
Figyelt kérdés
lattam mar sok fiatalt fesziteni fb-n es csak egy kis bicepszuk meg hasizomuk van.Miert van ez?miert csak karra(bicepszre) meg hasra edzenek?2013. szept. 4. 19:30
21/23 anonim válasza:
De most a nők vágyairól beszéltünk. A testépítőkre egyáltalán nem vágynak a nők...sajnos. ha csak nem az ilyen Jeff Seid-re, vagy hogy hívják. Én az utcán nem nagyon szoktam feszíteni, se karra se fenékre. Nem nagyon vagyok olyan viszonyban házas asszonnyal, hogy ilyeneket kérdezzek. Az én ismerettségi köröm fiatal...:( De viszont a segges sztorit elhiszem, mert olyat tényleg mondtak már nekem is, hogy ennek-annak a férfinak de jó segge van (és nem fiú volt;). De a vádlisban eléggé kételkedem. De ha a lányoknak tényleg tetszik a vádli, akkor tényleg rámegyek keményen ;) (mondjuk gondoltam rá amúgy is)
22/23 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy pro testépítőnek kell lenni ahhoz, hogy valakinek kidolgozott izmai legyenek, és tény, hogy egy jól kivehető vádli, combfeszítő sokaknak tetszik. Persze talán nem a tizenéveseknek elsősorban, ez már inkább a kanság jele, hogy nem seprűnyél vastagságú lábszárad és combod van.
Szóval majd lesz lehetőséged elbeszélgetni egyszer egy 20-35 év közötti nővel erről, akkor majd gyűjthetsz elsőkezi infókat is a dologról.
Mellesleg ha utcán s3ggre, lábra feszítenél, akkor úgy sétálnál, mint aki besz4rt.
23/23 anonim válasza:
Majd megtudakolom.:D
Ki az aki az utcán bármire is direkt ráfeszít? xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!