Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A legtobb fiatal miert csak...

A legtobb fiatal miert csak karra meg hasra edz?

Figyelt kérdés
lattam mar sok fiatalt fesziteni fb-n es csak egy kis bicepszuk meg hasizomuk van.Miert van ez?miert csak karra(bicepszre) meg hasra edzenek?
2013. szept. 4. 19:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Utolsó: neked agyadra ment valami. A nők a kar vastagságát, széles vállakat, és a kockahasat nézik, esetleg a mellkast. De büdös életben nem azt nézik, milyen izmos a segged...xd

A váll edzés kihagyásánál nagyobb baromság pedig nincs. Inkább hagyd ki a tricepszet, mint a vállat. Az olyan egy undormány fizikumot tud adni, hogyha egy izmos felkar kijön egy kis gyenge semmiből. Egyébként jobban fejlődik a bicepsz, hogyha keményen meg van edzve a tricepsz is (antagonisták, de igazából a test fent szeretné tartani az arányosságot, ezrét nem fontos az sem, hogy antagonisták.)

2013. szept. 5. 16:02
 12/23 anonim ***** válasza:
11-es, igenis hajtanak a lábra, legalábbis az érettebbek. Csomó női ismerősöm van, akik imádják az izmos vádlit, combot, nézegetik a férfis3ggeket.
2013. szept. 5. 17:08
 13/23 anonim ***** válasza:
Dehogynem nézik a nők a férfiak seggét! Még a vádlijukat is nézik te idióta!
2013. szept. 5. 17:09
 14/23 anonim ***** válasza:

A seggüket még max. És akkor elmondanád, hogy mit találnak benne vonzónak. Pl. így hogy a férfiak a kerek popsit. A lányok mit??

Nem véletlenül feszít mindenki a csajoknak csak felsőtesttel, sehol nem olvastam még olyat, hogy milyen szexy egy nő számára a vádli.

2013. szept. 6. 21:23
 15/23 anonim ***** válasza:

Dehogynem, a férfiak hátsójában az a vonzó a számukra, ha feszes, húsos, nem pedig löttyedt, lapos, vagy éppen óriási. Szeretik is az ilyet fogdosni, harapni ;) Azt hittem mindenki hallott már nőt "húmilyens3ggezni" férfira.

Egy jól kivehető combfeszítő izom is beindítja náluk a nyálelválasztást.

Persze nem mindenkinek ugyanaz jön be. Valakinek egy kockahasig és egy bicepszig terjed a világ, valakinek tovább, vagy csak másik irányba.

2013. szept. 6. 23:19
 16/23 anonim ***** válasza:

14-es!

Nem olvastál erről? Te valami hülye lehetsz! Ezeket a dolgokat nem a könyvekből olvassuk, hanem az ÉLET az, ami alapján rájöhetünk arra, hogyan is gondolkodnak a nők!

Hidd el nekem kispajtás, hogy a haverjaid gerjednek a bicepszedre, mert homokosok mint a tengerpart. A nők sokkal inkább a férfiseggeket stírölik! És igen a lábakat, meg a vádlikat!

2013. szept. 7. 06:03
 17/23 anonim ***** válasza:

Nos nem azt mondtam én sem, hogy csak azt, imádják az izmost kart, a kocka hasat is, de tény, hogy egy izmos férfiláb sem utolsó náluk.

Valakinek meg a 60 kilós vasalt haj a fétise, kinek mi :D

2013. szept. 7. 08:41
 18/23 anonim ***** válasza:
xD Te már csak tudod. Akkor máshogy kérdezem: miért nem láttam még pózolni férfit úgy, hogy a segge látszódik.
2013. szept. 7. 12:25
 19/23 anonim ***** válasza:
?
2013. szept. 7. 12:25
 20/23 anonim ***** válasza:

A testépítők szoktak.

Hogy az átlag ember miért nem?

Mert talán sokkal nehezebb?

Sokkal kevésbé látszik meg rajta a kidolgozottság, vagy épp ennek hiánya. Mert az emberek nem rohangálnak fecskében vagy anélkül és így nem igazán látszik?

Mert b*zis?

Egyértelmű, hogy sokkal könnyebb felhúzni a ruhád ujját és karra feszíteni.

De szerinted mondjuk a szűk farmert is minek találták ki?

Amúgy meg miért nem kérdezed meg néhány nőismerősödet, akikkel bizalmasabb viszonyban vagy, hogy nekik mi tetszik, a széles vállon és kocka hason túl?

Kérdezd meg, milyen volt a leánybúcsún a vetkőzőfiú és hogy nem-e rázta nekik az újholdat! ;)

Ha megnézed, a média nagy része nekünk (hetero) férfiaknak szolgálja ki a szexualitását, a nők igényeiről elég ha annyit hallunk néha, hogy borotvált arcbőr meg ilyen-olyan dezodor, de ettől még nem kell naivnak lenni :)

2013. szept. 7. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!