Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A legtobb fiatal miert csak...

A legtobb fiatal miert csak karra meg hasra edz?

Figyelt kérdés
lattam mar sok fiatalt fesziteni fb-n es csak egy kis bicepszuk meg hasizomuk van.Miert van ez?miert csak karra(bicepszre) meg hasra edzenek?
2013. szept. 4. 19:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Mert hülyék. Kell mellre is xDD. Amúgy nem, mindenre kell. A tricepszet kihagyni meg a legnagyobb hülyeség.
2013. szept. 4. 19:33
 2/23 anonim ***** válasza:
ezek a látványizmok. Szerintük.:)
2013. szept. 4. 19:37
 3/23 anonim ***** válasza:
Mert az látszik ki a póló alól, plusz azt hiszik a bicepsz a kar!
2013. szept. 4. 19:38
 4/23 A kérdező kommentje:
de miert lenne annyira hulyeseg kihagyni tricepszet?
2013. szept. 4. 19:39
 5/23 anonim ***** válasza:
a tricepsz adja a nagyobb részét a felkarodnak.
2013. szept. 4. 19:40
 6/23 anonim ***** válasza:

A tricepsz majdnem a 2/3-a a felkarod izomtömegének (váll nélkül) és azért volna kár kihagyni bármelyiket is, mert akkor qrvára le foglak nézni :)

De nem csak én, és tényleg elég idétlen alakot lehet vele elérni, nem vicc.

2013. szept. 4. 21:16
 7/23 anonim ***** válasza:
Erre a kettőre figyelnek fel először a lányok. Én mondjuk tiniként inkább a hát mell edzést erőltettem, azok jöttek be :D most meg mindenre.
2013. szept. 4. 22:26
 8/23 anonim ***** válasza:

Mert ettől érzik magukat pasisnak, de a testépítéshez kicsit se értenek :D

Vagy a legjobb, mikor a felsőtestük ki van bszva mint állat, és van hozzá egy csinos hölgylábuk, mert kihagyják a lábnapokat...

Ez hülyeség egyébként, mert mindenre kell edzeni, egy bicepsz is sokkal jobban fog kinézni és jobban fog fejlődni, ha mellé a váll meg a tricepsz is meg van edzve rendesen.

2013. szept. 5. 09:13
 9/23 anonim ***** válasza:
Mert b*zik.
2013. szept. 5. 10:32
 10/23 anonim ***** válasza:

A férfiak csak felsőtestre edzenek, a nők meg csak alsótestre. Hogy miért is van ez?

Mert azt hiszik a férfiak, hogy a nők csak a bicepszüket nézik, pedig ez egyátalán nem így van. Pont hogy a férfiak szokták egymás bicepszét nézegetni, a nők meg simán a pasik fenekét, meg vádliját meg ilyesmiket néznek.

Hallgassátok már néha miről beszél két nő! Olyanokról, hogy hú ennek a pasinak milyen jó a segge, meg milyen jó lábai vannak!

2013. szept. 5. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!