Hogyan indítsam el testépítő karrieremet?
2 éve űzöm ezt a sportot, és teljesen beleszerettem, szívvel lélekkel csinálom már a kezdetek óta.Szívesen foglalkoznék a jövőben ezzel.Ha nem és profiként,de szeretnék belecsöppenni ebbe a világba , mint amilyen pl Kathi Béciék társasága,Bereczki Krisztián,Bohos Kornél,Csuhai Jani.Tehát bekerülni a Team Scitecbe.Tisztában vagyok azzal, hogy ezért le is kell tenni valamit az asztalra.Ami fontos, hogy novemberben töltöl a 16-ot tehát még fiatal vagyok.Amit tudni kell rólam:182 cm magas jelenleg 86 kg vagyok , éppen diétázok.A kockáim már látszanak,igaz még nem annyira definiáltan.Nem csak szerintem, de mások szerint is a konditeremből érdemes elkezdeni versenyeznem.Sokan megkérdezik mennyi idős is vagyok és mindig ledöbbennek.:)
A ti segítségeteket is kérem, hogyan kéne elindulnom ezen az úton, esetleg melyik versenyre kéne először elmennem,hogy felfigyeljenek rám és valami lehessen ebből.
Hozzáteszem nem csak ez az egy elképzelésem az életre,tehát jó suliba járok, jók a tanulmányi eredményeim,és egyetemet/főiskolát is tervezek.
Én kinn élek németben, egy ottani bajnokkal edzem, az ő orvosa, dietetikusa, személyi edzője foglalkozik velem is.
két év kell min, h egy itthoni versenyt megnyerjek, kb olyan formám lesz, majd eb és vb a cél...szerintük jó úton járok, mert a fizikum megvan hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!