Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan indítsam el testépítő...

Hogyan indítsam el testépítő karrieremet?

Figyelt kérdés

2 éve űzöm ezt a sportot, és teljesen beleszerettem, szívvel lélekkel csinálom már a kezdetek óta.Szívesen foglalkoznék a jövőben ezzel.Ha nem és profiként,de szeretnék belecsöppenni ebbe a világba , mint amilyen pl Kathi Béciék társasága,Bereczki Krisztián,Bohos Kornél,Csuhai Jani.Tehát bekerülni a Team Scitecbe.Tisztában vagyok azzal, hogy ezért le is kell tenni valamit az asztalra.Ami fontos, hogy novemberben töltöl a 16-ot tehát még fiatal vagyok.Amit tudni kell rólam:182 cm magas jelenleg 86 kg vagyok , éppen diétázok.A kockáim már látszanak,igaz még nem annyira definiáltan.Nem csak szerintem, de mások szerint is a konditeremből érdemes elkezdeni versenyeznem.Sokan megkérdezik mennyi idős is vagyok és mindig ledöbbennek.:)

A ti segítségeteket is kérem, hogyan kéne elindulnom ezen az úton, esetleg melyik versenyre kéne először elmennem,hogy felfigyeljenek rám és valami lehessen ebből.

Hozzáteszem nem csak ez az egy elképzelésem az életre,tehát jó suliba járok, jók a tanulmányi eredményeim,és egyetemet/főiskolát is tervezek.

2013. aug. 25. 22:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Én kinn élek németben, egy ottani bajnokkal edzem, az ő orvosa, dietetikusa, személyi edzője foglalkozik velem is.

két év kell min, h egy itthoni versenyt megnyerjek, kb olyan formám lesz, majd eb és vb a cél...szerintük jó úton járok, mert a fizikum megvan hozzá.

2013. aug. 25. 22:28
 2/13 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó és gratulálok, de nekem nem sokat segítettél.Sajnos nekem nincsenek ennyire anyagi feltételeim de megpróbálom ebből kihozni a maximumot.Te hány éves vagy?
2013. aug. 25. 22:31
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát pl egy valag pénz kell. A versenyzéshez meg kell venned pár cuccot és nem csak a kajára és a tápkiegre gondolok. Jó pár versenyen dobogós helyezés kellene, pl superbody, bodysport kupa. Én ezekre mennék helyedben.
2013. aug. 25. 22:32
 4/13 anonim ***** válasza:
Superbody a legfontosabb, mert Scitec verseny. Ha tag akarsz lenni, minimum az Athletic, vagy az Open kategóriát meg kéne nyerni, ami ugye mondanom sem kell, naturálként nem fog menni.
2013. aug. 25. 22:43
 5/13 A kérdező kommentje:
A legfontosabb dolgot kihagytam! A testépítésen belül leginkább a fitness modellség érdekel. Tehát mint pl Joe Donnelly a Team Scitecből.Ehhez az alkathoz annyi ,,okosság" sem kéne.Tehát inkább ez az irány áll hozzám közelebb.Így akarom h feltudjanak rám figyelni, nem az a 110-110 kg-os testépítő szeretnék lenni akit támogat a Scitec, vagy akár más cég hanem inkább fitness modellnek lenni.Tudom, hogy egy olyan testben mint pl Bereczki Krisznek van ,100x több a munka, szenvedés mint egy Joe Donnellyében, de engem ez az irány jobban vonz.
2013. aug. 25. 22:58
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy több munka van benne, mert azt a formát fenntartani egész évben nehéz. A gond: a versenyzők mind szponzort szeretnének, és sokan vannak jelenleg, így nehéz lesz elérned a célod, de hajrá!
2013. aug. 25. 23:01
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszi!:) És mit gondolsz ilyen fiatalon van esély bekerülni ?Esetleg már jövőre 17 évesen?Ott van pl Jeff Seid rá is azért figyeltek fel mert feltűnően fiatal,és korához képest nagyon ütős a fizikuma,ám egy 25 éves testépítőnek/fitness modelnek már nem akkora extra.Mert abban a korbán már ,,sokan" vannak ilyen testalkattal.Viszont 17 évesen nem igazán.
2013. aug. 25. 23:07
 8/13 anonim ***** válasza:
Ez egyszerű: ha úgy nézel ki hamarosan, mint Angelov, Donnelly, stb, akkor lesz esélyed. Ha meg nem fogsz olyan formát elérni, akkor nem lesz. Mutass képet és memondom én, hogy elérheted e.
2013. aug. 26. 05:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen, egy kép jó lenne. Viszont azt ne felejtsd el, hogy az általad írt versenyzők sem naturálok, és 16 évesen a szteroid sokkal veszélyesebb mint később!
2013. aug. 26. 13:31
 10/13 A kérdező kommentje:
Privátban küldök képet!
2013. szept. 22. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!