Csak én gondolom úgy, hogy egy testes, izmos ember, kis testzsírral sokkal jobban néz ki mint egy száraz szálkás ember?
Figyelt kérdés
Szerintem sokkal szebb ha valakinek nem szálkás szálkás izmai vannak. Has is... legyen kockás igen, de sztem jó ha van rajta kis zsír :) Egy kép, hogy milyenre gondolok.
2013. szept. 2. 23:59
21/28 anonim válasza:
Csak azért, mert neked nem az tetszik, ne szarozd már le a szálkás testet, mert nem okos dolog.
Nekem mondjuk tök mindegy. Általában nem a férfiak testébe szeretek bele. Nem szeretem az extrém kövéret meg az extrém vékonyat, közötte nekem bármi jó.
22/28 anonim válasza:
ma 13.41, én is el tudnám viselni Joe Donnelly formáját, csak azért írtam, hogy tisztázzuk a dolgokat, mert sokan hiszik hogy naturál.:)
23/28 anonim válasza:
Amit a #19es linkelt nekem nagyon bejön.
Crossfitesek baromi jól néznek ki, férfiak nők egyaránt :)
24/28 A kérdező kommentje:
13:36 os kommentjére felelek... Emberibb, mint az előző kép, de mint mondtam nekem nem jön be az ilyen test, ajándékként sem kellene.
2013. szept. 3. 21:51
25/28 anonim válasza:
Akkor neked könyű dolgod lesz a célfizikumod kialakításával. Kb be kell vinned eleg feherjet zabalni minden szart es erosodni az alapgyakorlatokban. Szivesen lennek en is ilyen alacsony elvarasu.
26/28 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van :) Noha az azért túlzás hogy könnyű lesz. Tiszta izmot felszedni sosem könnyű. Tényleg nincsenek nagy elvárásaim. Nem is illene szerintem a karakteremhez egy szálkás test. Olyan barátságtalan :D
2013. szept. 3. 23:03
27/28 anonim válasza:
Szálkás izmot felszedni nem könnyű. Zsiros izmot eléggé. Csak egyél meg mindent amit látsz és figyelj a feherjebevitelre. Ja meg edzz keményen, de az alapkövetelmény mindig.
28/28 A kérdező kommentje:
Rengeteget eszek... nagyon sokat, de egy kiló zsír nem menne rám :D Remélem izommal nem így lesz.
2013. szept. 4. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!