Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak én gondolom úgy, hogy...

Csak én gondolom úgy, hogy egy testes, izmos ember, kis testzsírral sokkal jobban néz ki mint egy száraz szálkás ember?

Figyelt kérdés

Szerintem sokkal szebb ha valakinek nem szálkás szálkás izmai vannak. Has is... legyen kockás igen, de sztem jó ha van rajta kis zsír :) Egy kép, hogy milyenre gondolok.

[link]

2013. szept. 2. 23:59
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Szerintem is jobban néz ki. A barátom is hasonló alkatú, egy kicsit kevesebb testzsírral, de ő sem kifejezetten szálkás. Sokkal gusztusosabb, kívánatosabb egy ilyen férfi.
2013. szept. 3. 00:10
 2/28 anonim ***** válasza:
A képen a faszi egy kicsit kövér, lehetne izmosabb, de nekem is jobban bejönnek a husisan izmos pasik. A szálkás jól néz ki, elnézegetem, de úgy itthonra már nem kéne.
2013. szept. 3. 00:15
 3/28 A kérdező kommentje:
Nah tök király hogy már ketten is egyetértenek :) Kár hogy a fiatalok körében sokkal felkapottabb az a vékony szálkás szar test xd.
2013. szept. 3. 00:21
 4/28 anonim ***** válasza:

Ez szerintetek milyen?

[link]

2013. szept. 3. 00:34
 5/28 A kérdező kommentje:
Biztosan nagyon erős és kemény. De tény hogy nagyon csúnya is.
2013. szept. 3. 00:38
 6/28 anonim ***** válasza:
90%

Szeretnék én ilyen csúnya lenn! :D Amúgy rajtam sincs igazán zsír.

De a képen amit linkelsz az ember teljesen rendben van, csak látszik rajta, hogy most kelt fel, volt neki ennél durvább formája is. Egy átlag negyvenes messze nem így néz ki, gondolom voltál strandolni :D

2013. szept. 3. 01:00
 7/28 A kérdező kommentje:
Hát kinek mi tetszik jobban. Hogy jön ide a strandolás? :D
2013. szept. 3. 01:12
 8/28 anonim ***** válasza:
Ott szembesülhetsz vele hogy az emberek többségének szánalmas felépítése van.
2013. szept. 3. 01:16
 9/28 anonim ***** válasza:

Áhh szálkásan jobb :D

Persze egyéni vélemény, nem is szeretném senkinek befolyásolni az izlését,de jobban nézek ki szálkásan.

Jobban érzem igy magam.

persze mindegy,hogy melyik néz ki jobban,mert mindkettő csak időszakos számomra. :)

2013. szept. 3. 01:29
 10/28 anonim ***** válasza:
"Kár hogy a fiatalok körében sokkal felkapottabb az a vékony szálkás szar test xd." Honnét veszed, hogy mi, akik válaszoltunk nem fiatalok vagyunk? Csak mert én 17 éves vagyok.
2013. szept. 3. 01:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!