Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gumis, száraz, seprűs hajvég....

Gumis, száraz, seprűs hajvég. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A hajam vége hol gumi fogású, hol pedig teljesen száraz,szálkás. Amit egy kicsit erősebben meghúzom, már le is szakadt a vége. Göndör hajam van, így is rövid, nem tudom még lejjebb vágatni, ha meg mégis lejjebb vágatnám, akkor meg vasalnom kéne, de az meg pont most nem tenne jót neki. Mi tévő legyek, hogy valamennyire tudjam regenerálni?

2013. jún. 12. 22:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Használj hajbalzsamokat,simább lesz a tapintása.
2013. jún. 13. 06:39
 2/7 anonim ***** válasza:
A nyúlós haj igencsak tönkre van menve. Mit csináltál vele, ami ennyire megártott neki? Elrontott szőkítés tesz ilyet a hajjal. Sajnos csodaszerek nincsenek, a károsodott részt le kell vágni, és a többire is ápolókat kell használni.
2013. jún. 13. 11:47
 3/7 anonim ***** válasza:
balzsam, pakolás, minden hajmosás után
2013. jún. 13. 14:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Balzsamot mindig is használtam, továbbra is fogom. Tudom, hogy nem lehet újjáéleszteni az elhalt hajat, de amíg újra nem tudok vágatni belőle, addig kezdenem kell vele valamit. Egyébként semmi különöset nem csináltam, ugyanazzal a hajfestékkel festettem be a hajam, amit már lassan két éve használok és eddig semmi baj nem volt. A hajam sosem volt szőkítve:)
2013. jún. 13. 15:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Meg még annyit, hogy csak vizesen nyúlós a hajam, mikor meg van száradva, akkor meg nagyon száraz, seprűs tapintású.
2013. jún. 13. 15:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem erre a problémara jó a hajvégápoló.;)Nekem is olyasmi hajam van mint,ahogy te leírtad a sajátodat.Amikor naponta vagy két naponta kentem a hajamra,akkor látszott is kis idő utáb az eredmény.:)
2013. jún. 14. 21:52
 7/7 anonim válasza:
ha nagyon sok hajbalzsamot hasznalsz attol is lehet nyulos a hajad.. en hirtelen agyon balzsamoztam hajmosaskor es azota kezdtem el egyre jobban eszrevenni h nyulik. sajnos en is ugyanezekkel a problemakkal kuszkodok es meg vagyok ijedve. felek h a hosszu hajam hamarosan nem marad meg. ovatosan banj vele.. ne szaritsd hagyd magatol megszaradni. vizesen a haj nagyon serulekeny. a fesuvel nagyon ovatosan banj. hajmosas elott fesuld ki a hajad h ne gubancolodjon jobban ossze. plusz ha megmostad törölköző szaraz hajon hasznalj ra hajolajat. en most rozmaring olajjal, amit a samponhoz csepegtetek, körömvirág samponnal es kovafold szepsegkapszulaval probalkozok. most kezdtem. majd latjuk mi lesz belole. :)
2015. aug. 6. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!