Nagyon-nagyon-nagyon száraz hajvégre?
Én a Gliss Kur Ultimate Repair Elixir olajat ajánlom.
Testápolót nem ajánlom, megéri beruházni egy hajolajra, az pár hét/hónap, és rendbeteszi :) Meg használj hajmosás után hajbalzsamot, könnyebben fésülhető lesz a haj.
A Syoss nekem nem vált be, én a Dm saját márkás, Balea hajbalzsamját használom :)
A hajolajat lehet hajmosás után is használni, de akár minden nap is, de csakis a hajvégekre, maximum a hajhossz közepétől kezdve.
Az már durván szét lehet roncsolódva. Ezen leginkább az olló fog segíteni. Vágasd le a tönkrement részt, utána vegyél valami hajvégápolót. Nekem Kallos van, olcsó és jó szerintem, de a már tönkrement hajon nem segít ez se. Barátnőm pedig az avonosra esküszik, az sem túl drága, de jó.
Illetve megérné beruházni valami professzionális hajpakolásra is, néhány ezer forint, ajánlanak a hajadra valót a fodrászkellékesben tuti. :)
Nekem is nagyon durván el volt már száradva a hajam vége, úgyhogy vágattam belőle egy kicsit. Nem gondoltam volna, de ez is hatalmas segítség volt, már ettől sokkal egészségesebb lett a hajam.
Aztán vettem egy új balzsamot is a kallostól: [link]
Nekem nagyon bevált, amikor öblítem ki a hajamból, olyan, mintha a hajam is folyna, annyira puha és ápolt. Imádom. :)
A törölköző száraz hajamra pedig ebből a baleás hajápoló szérumból szoktam tenni: [link]
Azt írja, hogy egyenes lesz tőle a haj és hogy az egész hajon használja. Én mondjuk nem hiszem, hogy célszerű lenne az egész hajra használni, mert akkor gyorsabban zsírosodna, hiszen ez egy olaj. Szóval én a hajhossz közepétől lefelé használom, jól bemasszírozom a nedves hajamba. Nekem nagyon bevált. A szénakazal, sprőd, száraz hajvégeim sokkal rendezettebbek, egységesebbek és egyenesebb is! :)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Hát, én már majdnem sírok, mert nagyon nem akartam levágatni belőle. Kb.1 éve is ugyanez volt a bajom, elmentem és levágattam egész sokat belőle, de sehogy se akart visszanőni arra a hosszra, amiből levágattam. Most, hogy nagy nehezen visszanőtt, megint le kell vágassam... Én már annyira el vagyok keseredve hogy nem is tudom... Soha nem lesz szép hosszú hajam??? :((( Mindenesetre a hajolajnak meg a pakolásnak utánanézek, és a fodrászhoz is muszáj lesz.. Annyira nem akarom.:(
Amúgy, nem lehet valami testi, immun oka annak, hogy ennyire elszárad a hajam? Mi az, amitől így tönkre megy? Csak a sima festéstől nem hiszem, annyian festik a hajukat, de attól még szép, és meg tudják növeszteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!