Mit javasoltok zsíros hajtőre, száraz hajvégre?
Nekem mindennap kell mosnom mert estére mindig bezsírosodik és lelapul.
Régebben a Garnier zsíros hajtőre száraz hajvégre sampont vettem ami egész helyrerázta a hajvégem de a töve így is mindig elhasználódik.
Így belenyugodtam, hogy minden este mosni kell és most áttértem a gliss kurra azon is belül a sárga flakonosra a töredezett hajvégesre.
A tövére ez sem megoldás de irtó selymes tőle a hajam és tök szép lett tőle a hajam vége! :)
Használj száraz hajra való sampont, ne zsírosra, mert a tövéről az is ugyanúgy lemossa a zsírt és balzsamot csak a végére.
Olvastam valahol olyasmit is, hogy ha csalánteát iszol, attól kevésbbé zsírosodik a haj, de ennek még nézz azért utána.
Én egyébként teafás sampont használok, attól kevésbbé zsírosodik a hajam, de nekem a vége is egészséges, nem száraz, lehet, h neked kiszárítaná, de az is lehet, hogy balzsammal együtt használva neked is jó lenne, ki kell próbálni.
Ja, és mellőzd a hajszárítót, mert attól a töve zsírosodhat, az alját meg pont kiszárítja, meg a hajvasaló se tesz túl jót neki.
Ezt próbáld ki !Nekem bevált!
L'oreal Elsave Kifésülő spray ,a Rózsaszín abban CITROM van.Nekem nagyon zsíros volt a hajam,de mióta ezt használom ,elég 3-4 naponta hajat mosnom,és a hajvégekre is nagyon jó,GYÖNYÖRŰ lesz tőle a hajad!!!
Köszönöm a válaszokat:) A leírtak többségét már próbáltam és nem váltak be, de egy kettő akadt, amit ki is fogok próbálni:)
Amugy most olvastam neten valahol, hogy ha citrom levével maszírzom meg a hajtövemet, akkor az is hatásos. Erről nincs valakinek valamilyen tapasztalata?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!