Mit javasoltok zsíros hajtőre, száraz hajvégre?
Figyelt kérdés
A hajam töve 1 nap után nagyon bezsírosodik így muszáj már a 2. napon megmosnom, de a vége viszont nagyon száraz hiába használok rá hajvégápolót.2010. febr. 17. 20:53
11/16 anonim válasza:
én egyszerű megoldást tudok a száraz hajvégekre.
én mindig kenek rá krémet, csak a végekre.
és nagyon szép lesz tőle a hajvégem.
Dove, Nivea, akármelyik jó, de azért ne bőrradíros krém legyen hanem sima állagú.
12/16 anonim válasza:
A citromot én arcbőrre hallottam, de ezek alapján lehet benne valami, bár a hajjal nemtudom hogy jönnek ki :)
13/16 A kérdező kommentje:
Dove, Nivea krém?:O Ilyen testápoló vagy kézkrém? Én erről pont azt olvastam valahol, hogy nem jó, vagyis a testápolóról. Nah akkor most mi lehet az igazság?
2010. febr. 20. 22:49
14/16 anonim válasza:
amelyik kis tégelyben van, én azt használom rá, nem a testápolóját:D
16/16 A kérdező kommentje:
Köszi, olívaolajjal már meggyűlt a bajomXD ezerféleképpen próbáltam, de sose jött ki a hajamból és mindig úgy néztem ki többszöri hajmosás után is, mint aki már hetek óta nem látott se zuhanyt se sampontXD
2010. máj. 31. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!