Száraz hajvégre valami tényleg bevált dolog?
Figyelt kérdés
Száraz a hajam vége de csak a vége. Nem tudom mit kéne tenni vele. Szilikonos hajvégápolot is használok de nem nagy az eredménye. Hányszor kell egy héten haszálni? És használtam már Gliskurt is.
Köszönöm.
2011. ápr. 14. 13:15
2/5 Antóniaa válasza:
VÁGASD LE A VÉGEIT, ÉS HASZNÁLJ UTÁNA MINDEN HAJMOSÁSNÁL avon-OS HAJVÉGÁPOLÓÓT. iLLETVE FELEJTSD EL (MÁRHA HASZNÁLOD) A HAJVASALÓT. HA SZŐKE VAGY,VÁLTS BARNÁRA... NEKEM EZEK VÁLTAK BE...
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi , járok minden második hónap közepén addigra nő le ugy hogy festeni kell. és akkor vágja is.Szeretnék hosszú hajat, de így hogy minden mentnél le vág belőle nem lesz.
2011. ápr. 14. 13:22
4/5 A kérdező kommentje:
Kedves második , nem vagyok szöke, csak ha megyek a fodrászhoz akkor vasalja ki a hajam egy alaklom. És meg probálom minden képp. Köszi mégegyszer.
2011. ápr. 14. 13:24
5/5 Antóniaa válasza:
Akkor nem tudom... a fodrász mit mond? Lehet nem jó sampont használsz? Vagy balzsamot? Ami nekem még jó, az a tejproteines hajbalzsam. Eurós boltban veszem, fehér tégelyben van... Ettől jó puha lesz a hajam. És persze az avonos végápoló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!