Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon-nagyon-nagyon száraz...

Nagyon-nagyon-nagyon száraz hajvégre?

Figyelt kérdés
Én még ilyen száraz hajat, mint az enyém, nem láttam, konkrétan az utolsó 10-15 centije a legrosszabb. Masszírozhatok bele testápolót? Már szinte boglyaszerűen áll össze egy csomóba, százfele göndörödnek a végei, pedig egyenes lenne amúgy.

2013. ápr. 24. 17:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Persze, az életmódnak nagyon sok köze van a haj állapotához. Egyrészt valamilyen egészségügyi problémára is visszavezethető, ha gond van a hajjal, de lehet, hogy egyszerűen nem jó életmódod következménye a rossz állapotú haj. Vitaminban gazdag, változatos étrend, napi 2-2,5 liter víz, heti 3-4x testmozgás, napi 7-8 óra alvás. Ezek bizony mind kihatással vannak a haj állapotára.

Én is ezt próbálom betartani és azóta sokkal jobb állapotban van a hajam. Mondjuk én tudom magamról, hogy a változatos, vitamindús étkezés nem mindig az erősségem, ezért vettem a dm-ben das gesunde plus hajvitamint és ezt szedem, hogy meglegyen a megfelelő vitaminbevitelem is.

2013. ápr. 24. 21:24
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Először is olló. A száraz hajvégek igénytelenségre utalnak és hidd el mások is észreveszik. :/ Az egyik osztálytársamnak is ilyen nagyon száraz hajvége volt és már az összes többi osztálytársam, sőt még a fiúk is ezen csámcsogtak. Vágasd le először. Utána esetleg fektess be egy jó minőségű hajápolóba. Az életmód illetve az egészségi állapotod pedig nagyon sokat számít a hajad kapcsán.
2013. ápr. 25. 18:05
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj utolso de egyáltalán nem értek 1-et...

Azért mert valakinek száraz a hajvége mért lenne igénytelen??????

Az igénytelenség nem itt kezdödik!!!!!!...ekkora marhaságot

Kedves kérdezö!Probálkozz hajpakolással,és száraz hajra való samponnal és balzsammal.Ha ezek nem válnak be..vágass csak 1-2 cm-t az nem sok :)

A gliss kurnak van egy jó terméke javaslom szerezz be 1et mielött ugy döntesz hogy fodrászhoz mész :)

[link]

2013. nov. 27. 17:22
 14/17 anonim válasza:
100%
Felesleges a bolti mindennel telenyomott szirszarokat megvenni. Igyál sok vizet,egészség ügyi vágás nem árt. Én a ricinus olajat,és az olíva olajat ajánlom neked!!! A hajtőbe bele kell masszírozni a ricinust, a végét meg jól bekenni olíva olajjal.felkotni gubóba hogy, majd be kell tekerni aludni fóliába, arra rácsavarni egy törülközőt hogy jó melegen tartsa, 1-2 óra múlva meg kimosni samponnal. :) de ajánlom az alma ecetes öblítő vizet. 1ek almaecet 1 liter vízbe.és azzal obliteni :)))())
2014. aug. 5. 19:07
 15/17 anonim ***** válasza:
Én azt irtam a gliss kurt mert nekem ezek a "házi módszerek" nem váltak be! :(
2014. aug. 5. 20:31
 16/17 A kérdező kommentje:

Update:

Így, 1 év alatt sikerült egész korrekt állapotba hoznom a hajam:) Persze magához képest, amilyen volt, azt hittem tényleg esély sincs valami drasztikus hajvágás nélkül megúszni. Nem nőtt amúgy sokat azóta, mert 2-szer vissza volt 3 ujjnyit vágatva, viszont erősebbek, szebbek lettek a végei. Nem kunkorodnak, nem állnak szét a szárazságtól, így még a hajvasalót se kell napi 2-szer használnom, szóval még nem is kell roncsolnom annyira:) Ez meg egy öngerjesztő kör, egyre kevesebbet kell cseszegessem a hajam, így nem is rontom tovább:) Rászoktam az avonos argánolajas hajolajra, minden nap használtam / használom a hajvégeimre ( [link] ), samponnak és balzsamnak a Syoss keratinosok váltak be. Ahogy javult a hajam, a hajlakkokról, habokról is sikerült leállni, mivel a borzasztó állapota miatt kellett mindig 2 kilót használnom rá, hogy nézzen ki valahogy, viszont most ezeket is letettem:) Ezek mind együtt megtették a hatásukat, úgyhogy én ezeket ajánlom mindenkinek, legyen akármilyen borzasztó a hajatok állapota, ha az enyémet megmentettem velük, akkor bárkiét megmentik:) És köszönöm a tanácsokat Nektek:)

ui: most már a növesztés projekt van, ezeket tovább használom persze, majd azt is megírom h mennyire sikerül megnöveszteni:)

2014. aug. 5. 21:30
 17/17 anonim válasza:
Nekem is eleg szaraz a hajam pedig szedek vitaminokat sokat vizet iszok ezek mellett nem igen szaritok hajat es nem vasalom mar csak par havonta.szarazsampont ritkan hasznalok lakkot szinte sosem.mosasnal hasznalok balzsamot kifesulo spret es hajolajat.kethavonta festem de mindig csak a tovet ezt a festes napjan hamvasito samponnal mosom.derekig er kb es a mosast koveto masodik naptol mar szarazkas a nagyja.fodraszhoz nem akarok menni mert nem szeret nem levagatni a nehezen megnovesztett hajam.kiprobaltam rengeteg kencet de nem lett jobb a kocosodas csak az elso ket napon sel selymes a hajam.
2017. febr. 12. 04:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!