Nagyon-nagyon-nagyon száraz hajvégre?
Persze, az életmódnak nagyon sok köze van a haj állapotához. Egyrészt valamilyen egészségügyi problémára is visszavezethető, ha gond van a hajjal, de lehet, hogy egyszerűen nem jó életmódod következménye a rossz állapotú haj. Vitaminban gazdag, változatos étrend, napi 2-2,5 liter víz, heti 3-4x testmozgás, napi 7-8 óra alvás. Ezek bizony mind kihatással vannak a haj állapotára.
Én is ezt próbálom betartani és azóta sokkal jobb állapotban van a hajam. Mondjuk én tudom magamról, hogy a változatos, vitamindús étkezés nem mindig az erősségem, ezért vettem a dm-ben das gesunde plus hajvitamint és ezt szedem, hogy meglegyen a megfelelő vitaminbevitelem is.
Ne haragudj utolso de egyáltalán nem értek 1-et...
Azért mert valakinek száraz a hajvége mért lenne igénytelen??????
Az igénytelenség nem itt kezdödik!!!!!!...ekkora marhaságot
Kedves kérdezö!Probálkozz hajpakolással,és száraz hajra való samponnal és balzsammal.Ha ezek nem válnak be..vágass csak 1-2 cm-t az nem sok :)
A gliss kurnak van egy jó terméke javaslom szerezz be 1et mielött ugy döntesz hogy fodrászhoz mész :)
Update:
Így, 1 év alatt sikerült egész korrekt állapotba hoznom a hajam:) Persze magához képest, amilyen volt, azt hittem tényleg esély sincs valami drasztikus hajvágás nélkül megúszni. Nem nőtt amúgy sokat azóta, mert 2-szer vissza volt 3 ujjnyit vágatva, viszont erősebbek, szebbek lettek a végei. Nem kunkorodnak, nem állnak szét a szárazságtól, így még a hajvasalót se kell napi 2-szer használnom, szóval még nem is kell roncsolnom annyira:) Ez meg egy öngerjesztő kör, egyre kevesebbet kell cseszegessem a hajam, így nem is rontom tovább:) Rászoktam az avonos argánolajas hajolajra, minden nap használtam / használom a hajvégeimre ( [link] ), samponnak és balzsamnak a Syoss keratinosok váltak be. Ahogy javult a hajam, a hajlakkokról, habokról is sikerült leállni, mivel a borzasztó állapota miatt kellett mindig 2 kilót használnom rá, hogy nézzen ki valahogy, viszont most ezeket is letettem:) Ezek mind együtt megtették a hatásukat, úgyhogy én ezeket ajánlom mindenkinek, legyen akármilyen borzasztó a hajatok állapota, ha az enyémet megmentettem velük, akkor bárkiét megmentik:) És köszönöm a tanácsokat Nektek:)
ui: most már a növesztés projekt van, ezeket tovább használom persze, majd azt is megírom h mennyire sikerül megnöveszteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!