Csak én gondolom úgy, hogy egy testes, izmos ember, kis testzsírral sokkal jobban néz ki mint egy száraz szálkás ember?
Szerintem sokkal szebb ha valakinek nem szálkás szálkás izmai vannak. Has is... legyen kockás igen, de sztem jó ha van rajta kis zsír :) Egy kép, hogy milyenre gondolok.
Azért különítsük el a Kristóf által linkelt alkatot az olyan "szálkás sz4roktól", akik kb 58 kilósak, rájuk van aszva minden, és emiatt látszanak a kockáik, a veréb kis válluk meg bicepszük. Mint mondjuk jusztinka.
Szerintem jobban néz ki, aki szálkás rendesebb izomtömeggel, mert tudom, hogy több munka van mögötte.
Persze egy izmos de kissé fedettebb emberre is megmondom, hogy na ez már emberes.
Mi a szálkás? Egy testépítő versenyforma? Na az már sok egész évben, nem is lehet tartani. Viszont ezt így elbírnám viselni:
Naturálban nem lehet elérni ilyen tömeget ilyen zsírmentesen, pláne megtartani. 190 cm és 107 kg szálkásan.
Naturálban testmagasság cm - 100 + pár kg lehet amit el tudsz érni. Azaz egy 190 centis ember lehet max kb 95 kg szálkásan naturálban.
"Az a 95 kg az 5% testzsír és víz meg minden ki van hajtva."
És a képeken kb 7% testzsírral van és a vízkihajtás sem 10kg, szóval csontszálkásan egy 190centis naturál ember kb lenne 92kg vízhajtózva.
Ja és a fotók szerinted hogy készülnek? Van előtte vízhajtás. Nagyon naivnak kell lenni, ha elhiszed, hogy nincs előtte rákészülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!