Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szálkás hajra mi a megoldás?

Szálkás hajra mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Mindent próbáltam amit csak találtam az interneten ötletet. Kipróbáltam rengeteg balzsamot és pakolást amit drogériában lehet kapni, próbáltam olívaolajat pakolást, próbáltam nem forrón szárítani, próbáltam hideg levegővel szárítani, próbáltam szabad levegőn hagyni magától száradni.

Semmi nem segít!

Szálkás, szöszös az a bizonyos frizzy jelenség áll fenn és nem tudom mit tegyek vele.

Ha a fodrászom szárítja a hajam (forró levegővel) akkor jó lesz. Én is próbáltam forró levegővel, ugyanúgy körkefével ahogy ő, és mégsem lett olyan.

Vettem ionos hajszárítót az sem segített (talán még rosszabb is lett).

Már tényleg nem tudom mit csináljak. Utálom a hajam.

Ne mondjátok hogy biztos a festéstől van mert más is festi a haját és nekik nem olyan (és már festés előtt is ilyen volt).

Bármi lehetséges megoldást írjatok, ami nektek bevált.

(nincs sok pénzem szóval ilyen háromhavonta keratinos egyenesítés meg ilyesmik szóba sem jöhetnek)

2013. aug. 12. 08:51
 1/2 anonim ***** válasza:

A fodrászodat kérdezted már, hogy szerinte mi rakná rendbe a hajadat? Egyébként én is most fogom kipróbálni a hajolajat, ugyanis rengeteg helyen láttam hogy az miylen hasznos és egy csómó ember azt állította hogy nekik helyre tette a száraz, szálkás haját. A hajolaj mondjuk kicsit drága (kb.2000 ft).

A másik amiről azt hallottam hogy jó az a ricinus olaj. Ezt egész olcsón be tudod szerezni a gyógyszertárakban. HA kipróbálod valamelyiket, írd meg hogy bevált-e. :) Remélem tudtam segíteni!

2013. aug. 12. 09:02
 2/2 A kérdező kommentje:

Úgy emlékszem panaszkodtam már neki hogy mennyi gondom van a hajammal és néha mondom neki hogy épp mit próbálok ki, de nem reagál semmit. A munkáját jól végzi, jól megcsinálja az ember haját, de gyakorlati tanácsot nem igazán ad soha még akkor sem ha kérdezi az ember.

Milyen hajolajat próbálsz?

Ha találtam valami megoldást, persze, beírom ide, hátha másoknak is segít.

2013. aug. 12. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!