Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Intim fazon, mi a megoldás?

Intim fazon, mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Nagyon érzékeny a bőröm ott lent, de a szőr nagyon erős, így lehetetlen borotválni.. Borotválás után pár óráig nagyon piros, hiába kenem mindenféle bőrnyugtató krémmel. Majd ha kicsit elmúlt a pirosság (teljesen soha nem múlik el, nagyon csúnya) akkor már kezd is visszanőni kb. fél nap után. Lehetetlen teljesen simára borotválni. Próbáltam szőrtelenítő krém+borotva kombinációt, mert a krém egy kicsit puhítja a szőrszálakat és a maradékot leszedtem a borotvával, de a pirosságra ez sem volt megoldás, ugyanolyan lett. Fogalmam sincs ez miért van, mindenhol borotválom magam és mindig nagyon sima a bőröm és sehol nem érzékeny, csak ott lent. Lányok, van valami ötletetek? Csak én vagyok ilyen szerencsétlen??
2013. aug. 7. 15:03
1 2
 1/12 anonim válasza:
sajnos nekem is ilyen én is várnám a jótanácsokat, de valószínűleg a gyanta a megoldás az legalább egy ideig megoldja...
2013. aug. 7. 15:05
 2/12 anonim ***** válasza:
Nyilván marad a gyanta.
2013. aug. 7. 15:06
 3/12 anonim ***** válasza:
Na most lehet hogy kinevetsz, de én epilálni szoktam. Először nagyon szar volt, de másodjára, meg most így ezredjére már szinte meg sem éreztem. Próbáld ki te is, ha bírod kicsit a fájdalmat. Amúgy gyantáztatni is elmehetsz, bár annak elég borsos az ára, egy próbát megér. A borotvát szerintem hanyagold, én világ életemben ódzkodtam tőle.:)
2013. aug. 7. 15:07
 4/12 anonim ***** válasza:
ha nem bírja a borotvát akkor a gyantát sem fogja
2013. aug. 7. 15:16
 5/12 A kérdező kommentje:

Első, neked a gyanta megoldást jelentett? Én még nem próbáltam, csak a hideg gyantát itthon, de vagy a gyanta volt rossz vagy tényleg nagyon erős a szőr, mert semmit nem szedett le.

Epilálást még csak a lábamon végeztem, de az nagyon-nagyon fájt, nem tudom elképzelni, hogy lent is képes lennék rá. De ha nem marad más megoldás, ki fogom próbálni.

Egyébként elfelejtettem írni, hogy csak a szeméremdombon és a bikinivonalon van ez a probléma, lejjebb már semmi ilyesmi nincs...

2013. aug. 7. 15:18
 6/12 anonim válasza:
emberfüggő, hogy ki mit visel el, nekem az epilátor túl dúrva lenne persze lehet ha rendszeresen csinálnám hozzászoknék, vágd rövidre mielött nekikezdesz és az első alkalomtól ne várj csodát (vagyis teljes simaságot)
2013. aug. 7. 15:22
 7/12 anonim ***** válasza:
milyen borotvát haasználsz pontosan?
2013. aug. 7. 15:25
 8/12 A kérdező kommentje:

Gilette Venus és szintén Gillette borotvahab.

Nem először borotváltam le, sajnos mindig ilyen a helyzet.

2013. aug. 7. 15:34
 9/12 anonim ***** válasza:
hát kár.... én régebben 2 pengéset használtam, aztán átálltam az 5 pengésre, és megszűnt az a bajom, ami neked volt. én sajnos nem tudok mit mondani.
2013. aug. 7. 15:42
 10/12 Valletta ***** válasza:
Az okát nem tudom, de nekem akkor lesz a legkevésbé irritált a bőröm, ha szárazon borotválkozok, a bőrt jól kifeszítve, lehetőleg nem túl éles, vagyis már használt borotvával (férfiaknak szánt Gilette Fusiont használok). Ha már másnap meg akarom ismételni, akkor nekem is irritált lesz, de ha várok 2-3 napot, akkor általában semmi gebasz nem történik.
2013. aug. 7. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!