Miért nincs a hátat, vállat is takaró fürdőruha? Nem tudok strandra menni, se kivágott felsőket hordani. Pedig nekem mindenem a vízpart. Az a megoldás, hogy egész nyáron itthon kuksolok?
Figyelt kérdés
Aki hasonló helyzetben jár az mit csinál?2013. aug. 7. 08:10
1/11 A kérdező kommentje:
Sajnos tényleg rettenetes állapotban van a hátam, aknés pattanásos lila piros mindenféle hegek és gyulladásos csomók. A napfény jót tesz neki de azt is csak itthon merem hogy senki ne lássa. Ha pólóban megyek be a vízbe akkor kiröhögnek?
2013. aug. 7. 08:12
2/11 anonim válasza:
Miért kell annyira eltakarni?
Amúgy meg vegyél rá egy pólót és kész
3/11 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam én is de nem ciki úgy bemenni a vízbe?? :)
Főleg estefelé még azt se mondhatom hogy a leégés ellen :D
2013. aug. 7. 08:16
4/11 anonim válasza:
És kit érdekel, hogy ki mit gondol? Még ha meztelenül akarnál strandolni, azt mondom, ciki, és be fognak szólni, de egy póló miatt? Hétvégén a strandon láttam olyant kislányt (annyira nem volt kicsi), aki tornadresszben volt, és két nőt is, akin a fürdőruha alatt melltartó volt. Elég fura volt, már meg se ismerném őket. Ne foglalkozz azzal, hogy idegenek, akiket soha többet nem látsz, mit gondolnak rólad! Menj strandra! Jó szórakozást!
5/11 anonim válasza:
biztos kellemetlen, az ember általában magával sokkal kritikusabb. Nekem az egyik lapockámon vannak ilyen lilás foltok,de én is szégyellem, de vhogy muszáj legyőzni ezt a gátlásosságot. Én már láttam pattanásos lányt strandod. Őszintén , nem azt gondoltam hogy undorítóan néz ki hanem hogy másnak még rosszabb helyzetben van a bőre mint az enyém. De amúgy tényleg nem fog senkise emlékezni rád! Egyébként a pattikat leszámítva más meg olyan alaktalan ,rengeteg elhízott narancsbőrös ember van a strandod de mégsem foglalkoznak vele.A nap pedig jól fertőtlenít szóval könnyebben lepergeti a pattikat.
6/11 anonim válasza:
otthon napozz előtte, a napsütés nagyon jó lenne a bőrödre
7/11 anonim válasza:
Az én vállam is elég ronda, de sok mindent nem tudok vele tenni, nyáron kenni se igen lehet mivel, gyógyszert se lehet szedni, szóval együtt kell ezzel élni és kész. Most már eljutottam oda, hogy teszek rá, ki mit gondol. Én még tökéletes embert nem láttam se strandon, se máshol. Akinek nem tetszik, az így járt, ha pedig valaki megjegyzéseket tesz, ne vedd magadra, csak a saját szegénységi bizonyítványát állítja ki.
8/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, mindenki jó dolgokat írt.
Nem ismeretlenek előtt szégyenlem legjobban, hanem ha a párommal és a közös baráti körünkkel megyünk el strandra akkor vagyok teljesen kétségbe esve miatta. Mert ott egymáshoz közel vagyunk és mindenki premier plánban, közelről látja. Eddig is sokszor lemondtam, de már nem hihető hogy minden héten menstruálok :(
2013. aug. 7. 23:59
9/11 anonim válasza:
Ugyan ez. Undorító a hátam, és heges is. Piros gümők.:) Még a mellkasomon is..Valahogy hozzászoktam, sok átsírt éjszakám is volt miatta. Beletörődtem, ennyi az egész.
10/11 anonim válasza:
Van az a fajta ami a vizilabdás csajokon van. Az takarja a hátat is és a vállat is. Vagy a szörfösök által használt sztreccs lycra fölső a bikini fölé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!