Ti hogyan készítitek el a halat?
Figyelt kérdés
2013. aug. 31. 08:41
1/10 anonim válasza:
Konkrétabban? Elég sok fajta fal van.
2/10 anonim válasza:
Ha valaki tud olyan jó áron kapható halat, aminek nem víz a fele, az ne habozzon közölni!
3/10 anonim válasza:
Régen csak mikróztam a gyorsfagyasztott tengeri halakat. Aztán rájöttem, hogy amit kiszámoltam a súlyából, valójában feleannyi étkezésre is épp hogy csak elég :(
Egyébként az összes hal jöhet, kivéve a pangasiust.
4/10 anonim válasza:
Én sütni szoktam, kis halfűszerrel, citrommal!
5/10 anonim válasza:
van jó hal, víz is alig van benne, szép fehér a húsa:) Próbálgassátok melyik milyen, általában az olcsó hal mind nagyon vizes. .
6/10 oldfirehand95 válasza:
Volt nemrég teszkóban akciós pangasius. 700 Ft/1 kg (amiből 800 g hal, a többi glazúrjég). Próbáltam párolni, simán olaj nélkül serpenyőben kisütni, de ehetetlenül rossz volt. Most olajban sütöm ki (tudom, nem a legjobb megoldás), de nekem csak így válik ehetővé.
7/10 A kérdező kommentje:
harcsára gondoltam.
2013. szept. 1. 13:53
8/10 anonim válasza:
A pangasiustól egyéb indokok rettentettek el, egyébként nekem bejött ízre, állagra is.
9/10 anonim válasza:
Szerintem is fonom, de kb 1 éve ettem utoljára, akkor is vendégségben.
10/10 anonim válasza:
A harcsa a kedvencem sütőben sütve, zöldségekkel :)
Összegezve nagyon élvezetes hal: remek érzés fárasztani, sok hasznos dolog is van benne: szálkamentes színhús, néhány ehető belsőszerv, a fejéből pedig nagyon könnyű trófeát csinálni.
Egyik legjobb (Y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!