Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Paprikás halat hogyan készítitek?

Paprikás halat hogyan készítitek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lesózod a halat és paprikáslisztbe megforgatod, majd forró olajban kisütöd.
2011. márc. 13. 20:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
55%
Főként paprikával
2011. márc. 13. 22:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
73%

paprika+liszt összekever.

Hal besóz, beleforgat.

Forró olaj, kisüt.

Megesz, nem dumál.

2011. márc. 13. 22:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 doboszoli ***** válasza:
100%

Horgásztársam lepett meg egyszer a parton bennünket a délelőtt fogott potykáiból sütött patkókkal. Felségesen ropogós, jóízű volt. Így készíti:

1/3 rész kukoricaliszt

" sima liszt

" zsemlemorzsa

Ebbe kis paprikát tesz színezni, és beleforgatva az előre besózott halakat, bő forró zsiradékban kisüti.

Tibikém, köszönjük a horgásztársadalom nevében!!

2011. márc. 14. 05:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mifelénk szokták a fenti módon is készíteni, de más az íze, ha: csak síma lisztbe forgatva sütöd meg, és utána szórod meg törtpaprikával és némi zúzott fokhagymával. Mind a két módszer szerint nagyon jó.
2011. márc. 14. 08:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :D
2011. márc. 14. 11:48

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!