Paprikás halat hogyan készítitek?
Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 20:42
1/6 anonim válasza:
Lesózod a halat és paprikáslisztbe megforgatod, majd forró olajban kisütöd.
3/6 anonim válasza:
paprika+liszt összekever.
Hal besóz, beleforgat.
Forró olaj, kisüt.
Megesz, nem dumál.
4/6 doboszoli válasza:
Horgásztársam lepett meg egyszer a parton bennünket a délelőtt fogott potykáiból sütött patkókkal. Felségesen ropogós, jóízű volt. Így készíti:
1/3 rész kukoricaliszt
" sima liszt
" zsemlemorzsa
Ebbe kis paprikát tesz színezni, és beleforgatva az előre besózott halakat, bő forró zsiradékban kisüti.
Tibikém, köszönjük a horgásztársadalom nevében!!
5/6 anonim válasza:
Mifelénk szokták a fenti módon is készíteni, de más az íze, ha: csak síma lisztbe forgatva sütöd meg, és utána szórod meg törtpaprikával és némi zúzott fokhagymával. Mind a két módszer szerint nagyon jó.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :D
2011. márc. 14. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!