Helosztok! 15 éves szengyörgyi fiu vagyok. Mindig is irigyelve néztem azokat a pasikat kinek nagy bicebsze kockás hasa van. énis ojan akarok lenni. Akinek vmi jo tanácsa van kérem irja le. Hogyan tudnék izmosabb lenni minél hamarabb ido alatt?
Hamar nem tudsz, egy jó forma az évek kérdése, nem egy-két hónap.
Súlyzós edzés kell és tömegnövelő étrend. Így a leggyorsabb.
Edzésnél a bodybuilder.hu-n találsz terveket, keress egy átmozgató heti 3 napos teljes testes edzéstervet. Ez menjen 2 hónapig, majd válthatsz osztott edzésre.
Étrendek is vannak azon az oldalon.
Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).
Ezekből kellene leginkább összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Ha pedig sok a zsír rajtad, akkor szálkásító diéta kell, nem tudom milyen alapokkal indulsz, nem írtál semmi adatot.
fogj egy magyar helyesírás szótárat és súlyzózz vele:)
olvass "szakirodalmat" pl sárgakapszula, olvasgass testépítéssel foglalkozó honlapokat és tanulgass.
pontosan ezért férne rá egy kis helyesírás tanulás:) amúgy bagoly mondja mert én meg diszlexiás vagyok és mire leírok egy ilyen hosszúságú szöveget, minimum 4-5 piros aláhúzás van benne:)
de nem is ez a lényeg, a válaszomban, hanem a sárgakapszula, meg, hogy olvasgasson sokat pl body.builder-en vagy tesztoszteron.hu-n
Küldok Videokat neked én is ezt használtam bejőtt nekem nézd meg elküldöm http://www.youtube.com/results?search_query=Tim+Rolan+12+het..
12 Hétig csináld aztán akkor fogsz észre venni változasokat es hogz irta Montez az étrendet én is ezt használom sok sikert ;)
A "kedves" kérdező magánban mocskolódik...
Ezennel visszavonom a hozzászólásom, egy tized másodperc is sok volt az életemből, hogy egy ilyet a védelmembe vegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!