Abrakadabra1928 kérdése:
Hogy menjen a kardió?
Figyelt kérdés
Eddig elhanyagoltam a kardiót, csak súlyzós edzést végeztem, 8 hónapja járok kondiba és az eredmény ugyan látszik, viszont a zsír nem nagyon megy le rólam, az étkezésem nagyjából rendben van 3-4-szer eszem egy nap, csak tiszta kaját, sok zöldséget. Ami a legjobban zavar az az oldalamon lévő elég nagy zsírréteg amit nem tudok elviselni, szóval ha el kezdek kardiózni akkor le fog menni a zsír? (persze mindenhonnan, mert tudom, hogy helyi fogyás nincs..) Heti 4 edzésem van 2, 2 és fél óra hosszúak, ha mondjuk edzés előtt 15 perc és edzés után 15 perc közepes tempójú futást beiktatok elég lesz?2013. aug. 29. 21:24
1/4 anonim válasza:
Nem csinálod jól a dolgokat. A kajád sincs rendben. Szálkásító diéta kell. Ez 2,5-3g x ttkg fehérje és 1-2g x ttkg ch-t jelent. Nem bármiből bármennyit. És ez 5-7 kisebb étkezésre bontva. Diéta nélkül nem megy le a zsírod.
Az edzés pedig 60-70 perces kemény, intenzív legyen. Nincs értelme több mint 2 órás edzéseknek.
A súlyzós mellé minimum heti 3-4, 40-50 perces aerob edzés legyen.
Vagy külön napszakban vagy súlyzós után, de sosem előtte közvetlenül!
2/4 A kérdező kommentje:
Ezzel csak az a baj, hogy az étkezést nem tudom így megoldani, még tanuló vagyok, iskolában ebédelek..szóval teljesen össze vagyok zavarodva, hogy mit csináljak..a másik pedig ekkora fehérjebevitelt csak több szénhidráttal tudom megoldani, mivel nem vagyunk olyan anyagi helyzetben, hogy csak csirkét egyek..így is tudnál valamit ajánlani?
2013. aug. 29. 22:03
3/4 anonim válasza:
Pedig csirkével a legolcsóbb bevinni, ha megnézed fehérjemennyiségre az árakat. Plusz lehetne venni olcsóbb proteint.
De sok ch-val nem fogsz tudni szálkásodni. Holnap még írok, átgondolom, de már mobilon vagyok.
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, előre is köszönöm!
2013. aug. 29. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!