Tarkóhoz húzódzkodás?
Figyelt kérdés
A hát edzést mindig tarkóhoz húzódzkodással kezdem (4x amennyi megy) a rudat úgy fogom meg hogy a kezem közti távolság 40cm (egyenes rúdon). A szabályos tarkó mögé húzódzkodásnál mennyi távolságra legyenek a kezeim egymástól ?
Nekem nem cseszi szét a vállam ez a fajta húzódzkodás.
2013. aug. 29. 15:32
1/11 anonim válasza:
Inkább a mellkasodhoz húzódzkodj!
2/11 A kérdező kommentje:
Tarkó mögé szoktam. Schwarzenegger is úgy nyomta. És amúgy is nekem nem fáj tőle a vállam
2013. aug. 29. 15:56
3/11 anonim válasza:
Mellkashoz húzódzkodj vállszélességnél kicsit szélesebben.
4/11 anonim válasza:
Ha mellkashoz húzom az pontosan miben más? Régen mindig tarkóhoz húztam, most már mellkashoz is elkezdtem de sokkal nehezebb :D
5/11 anonim válasza:
abban más, hogy nem teszi tönkre a vállízületeidet idővel.
6/11 anonim válasza:
De ugyanúgy megdolgozza a hátat? Akkor is gáz ha húzódzkodáskor 12 sorozatból csak kettő tarkóhoz húzás?
7/11 anonim válasza:
Ha kellően be van melegítve a váll, akkor kisebb eséllyel lesz gáz, de minek annyi sorozat? Megy 3-4 sorozat húzódzkodás és utána a többi hátgyakorlat: evezések, felhúzás. Több gyakorlattal, több szögből érdemes megdolgozni a hátizmokat.
8/11 anonim válasza:
A fegyencedzésből kiindulva álltam neki a húzódzokodásnak, itthon végzem rúdon, de gondolom szűk fogással nemigen lehet nagy hátat csinálni ezért variálok különböző fogásokkal és szélességgel illetve néha gyűrűvel. Evezni meg felhúzni itthon nem tudok, bár abban se vagyok biztos hogy tudom mik ezek :D
9/11 anonim válasza:
ja értem, pedig jó kis súlyzós gyakorlatok.:)
10/11 anonim válasza:
Egykezes súlyzóm van, de már régóta porosodik, régebben fűrészeltem vele, asszem olyan 18 kilót tudok rápakolni ha annak van értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!