Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit tudnék enni reggelente...

Mit tudnék enni reggelente zabpehely helyett, amiben hasonló dolgok vannak? Tömegnövelés!

Figyelt kérdés

Most kezdtem, követem az étrendet, minden oké, kivéve a zabpehely!

Próbáltam elkészíteni mindenhogyan, de lehetetlen megenni!

Hiába nyammogok rajta, nem csúszik le, úgy érzem 6-8 falat után, hogy mégegy és visszajön az egész!

Esetleg egy 4-5 tojásos rántotta, zöldséggel, teljes kiőrlésű kenyérrel, amino kapszulával?

2013. aug. 26. 08:50
1 2
 11/12 anonim válasza:

Simán kimered a zabot, rateszed a feherheporodat, ha akarsz gyümölcsöt is rakhatsz és ezt osszekevered és felontod forró vízzel. Osszekevered, vársz pár percet és hisztizes nélkül megveszed!

Utána iszol sok vizet és mész a dolgodra.

Ennyire egyszerű!

Pont a zabpehely legegyszerubb dolog amit meg lehet enni vagy csak ha nem szereted akkor is be lehet "turni" gyorsan!

2020. jún. 4. 10:30
 12/12 anonim válasza:
Off... Én is kíváncsi vagyok alternatívákra. Nagy nehezen megettem, belekevertem sok mindenbe, csináltam belőle pudingot, sütit is, de mindig ott volt az a zabpehely íz, amit egyszerűen gyűlölök. Ha tud még valaki valamilyen hasonló egészséges dolgot aminek nincs zabpehelyhez hasonló íze, ne tartsa magában. :D Egyébként egy jó vöröshagymás rántotta egy kis pirospaprikával a tetején, egy szelet rozskenyérrel jó reggelire.
2020. aug. 21. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!