Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit tudnék enni reggelente...

Mit tudnék enni reggelente zabpehely helyett, amiben hasonló dolgok vannak? Tömegnövelés!

Figyelt kérdés

Most kezdtem, követem az étrendet, minden oké, kivéve a zabpehely!

Próbáltam elkészíteni mindenhogyan, de lehetetlen megenni!

Hiába nyammogok rajta, nem csúszik le, úgy érzem 6-8 falat után, hogy mégegy és visszajön az egész!

Esetleg egy 4-5 tojásos rántotta, zöldséggel, teljes kiőrlésű kenyérrel, amino kapszulával?

2013. aug. 26. 08:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én szoktam még kölesgolyót is, nyakonöntve egy kis fehérjével!
2013. aug. 26. 08:57
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogyan csinalod, de en imadom. :)

Nalunk 2 fajta is van, egy aprobb szemü, meg amit a müzlikbe is raknak. Mindkettöt tejjel eszem, meg gyümölcsdarabkakkal. Sokan raknak hozza aszalt gyümölcsöt vagy magvakat.

Sajnos tömegnöveles teren nem tudok segiteni, de hatha igy finomabb lesz! :)

2013. aug. 26. 08:58
 3/12 anonim ***** válasza:

a napom kedvenc étkezése a zabpehely mindig várom:)

az elején én is utáltam sehogy sem csúszott, de csak én voltam béna...

kedvenc elkészítéseim:

felengeded vízzel hogy pont elfedje, be mikróba 1 perc max fokozat, ez alatt felszívja a vizet,

ízesítés:

mézzel, kakaócal, fahéjjal, vagy a kedvencem, nutellával... + édesítõ szer...

amúgy az se mindegy hol veszed... a tescos zabpehely ehetetlen, a spáros és a lidl-ös a legjobbak.

2013. aug. 26. 09:05
 4/12 anonim ***** válasza:
Mehet a tojás is tk kenyérrel, vagy protein tk kenyérrel, pufirizzsel. Sehol nincs kőbe vésve, hogy csak zabpelyhet lehet enni! :)
2013. aug. 26. 09:40
 5/12 anonim ***** válasza:

A zabkásánál tényleg csak az ízesítésén múlik minden :)

Leírom az én elkészítési módom is, ha nem bánod:

Felteszek egy kis vizet főni, bele a zabot(néha még tojást is dobok bele :)), aztán megvárom amíg besűrűsödik, közben adok hozzá +vizet, ha szükségét érzem. A végén keverek bele fehérjeport, vagy fahéjat, édesítővel sovány kakaóport, de próbáltam már gyümölcsökkel is.

Finom egy reggeli, az biztos :D

2013. aug. 26. 10:14
 6/12 anonim ***** válasza:

vagy én még szoktam zabpehelybõl kókuszgolyót, proteines ilyen hidegen készítõs sütit, proteines zabos muffint, vagy zablisztbõl + proteinbõl szinte akármilyen süti elkészíthetõ hétvégén zserbó is sikerült... pedig én szálkásító diétán vagyok...

ez mind frankó reggeli és csak türelmet és szakácskönyvet igényel, amiben a liszt cukor meg hasonló szemét helyére behelyettesíted a megfelelõ anyagokat...

2013. aug. 26. 12:20
 7/12 A kérdező kommentje:

Tescos, bio, prémium minőségű zabot vettem, nem őrölt!

Ma reggel feltettem proteines vízbe főni, amíg puha nem lett, majd karikáztam bele banánt!

8-10 falatot ettem, majdnem vissza is jött...

Előtte natúrként ettem tejjel, gyümölccsel, esetleg joghurttal úgy, hogy semmit nem csináltam vele! Elég kemény volt és lassan tudtam enni, de többet ettem belőle, mint most...

A kókuszgolyót kipróbálom, most érkezett meg a shop builderes zabpelyhem, holnapra csinálok belőle valamit :)

Ha nem nyer, sajnos ki kell dobjam :/

2013. aug. 26. 13:53
 8/12 anonim ***** válasza:

Natúrban persze, hogy nehezen csúszik :D

azért is jó a gyümölcs, mert az alapból curkos, megdobja. vagy próbáld a folyékony édesítőt és aromákat! így nagyon jó lesz, ezt elfelejtettem írni. lehet kapni vanília, rum, mandula aromán kívül még tejszínes mogyorót, csokis meggyet, puncsot, egy csomó lehetőség van :)

2013. aug. 26. 14:19
 9/12 anonim ***** válasza:

én sem őrölt zabpehellyel dolgozom, egyszerűen ha olyan van, akkor anyámék régi kávédarálójában ledarálom.

amúgy ne proteines vízben főzd, a proteint csak akkor tedd bele, ha készen van, és érdemes valamilyen folyékony édesítőt is adagolni mellé mert az felerősíti a protein ízét.

De ha annyi engedményt engedsz magadnak az étrendben, halál komolyan mondom, nutellával a legkirájabb:)

2013. aug. 26. 16:01
 10/12 southpark250 válasza:

mondjátok itt neki a hülyeségeket xD vízbe bepuhítani hogy olyan állaga legyen mint egy hasmenésnek jóhogy kihánnya én sem bírnám elviselni ha hányás állagot kéne nyelnem.

amúgy a turmix jóötlet de tejjel keverd és sékerrel húzd is le egyből hamarabb túlleszel így rajta ha nembírod az ízét.

2016. okt. 30. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!