Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó ez az edzés terv?

Jó ez az edzés terv?

Figyelt kérdés

Guggolás: 4x35

Lábemelés oldalról fel:2x25

Lábemelgetés oldalra(belső comb): 1X60

Lábemelés hasról: 1X45

Döntögetés súllyal: 1X40

Bicikli: 30 perc

Ez természetesen mindet súllyal csinálom. És mellette helyesen is étkezem. Derékból már ment le 4cm, de belső combból szerettem volna többet leadni, onnan csak 2cm ment le, 2hét alatt. Légyszi ne fárasszatok azzal h NINCS HELYI FOGYÁS! Olyan unalmas azt olvasni :) Tudom h nincs, azért is végzek aerob mozgást, és diétát. Tehát szerintetek ez ér valamit? Mikor lesz komolyabb látszata?

2013. aug. 23. 16:15
 1/6 A kérdező kommentje:
Ezt minden nap megcsinálom, kivétel vasárnap.
2013. aug. 23. 16:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Túl nagyok az ismétlésszámok,a szériaszámok pedig kevesek. és egész testre kéne eddzeni.

30 perc bringa szerintem kevés, legyen 50.

Szálkásitó étrend remélem van.

2013. aug. 23. 16:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor hogyan kellene beállítanom. Szénhidrát szegény és fehérje diéta megy. Nem akarok izmos lenni,csak formás.
2013. aug. 23. 16:25
 4/6 anonim ***** válasza:
és kevés a pihenő 3-4x legyen egy héten.
2013. aug. 23. 16:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Google-> teljes testes női edzésterv

Google-> szálkásitó étrend

izmos=formás.

Az aerob pedig heti 4x 50 perc.

2013. aug. 23. 16:30
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ. Azért a lényeg az lenne, h 158cm vok és 54kg, ami ugyebár nem kövér. A célom nem a fogyás hanem a formásodás csípő tájt,derékban és belső combon, erre koncentrálok jobban mert a többivel semmi gond.
2013. aug. 23. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!