Segítségre lenne szükségem a kockahas ügyben! Tudnátok segíteni? Nagyon hálás lennék
13.5 éves vagyok 174 Cm magas fiú. Tisztában vagyok hogy mivel jár ez a kockahas űgy. csak a kalória és fehérje bevitellel nem vagyok tisztaban. Leirnák egy napot hogy ez megfelelne-é. Általában reggel 9 kor kelek és 00:00kor fekszem ( iskola közben 22:00-07:00) azt hallotam 8-9 órát kell aludni. reggel 9 kor felkelek meg eszem 4 virslit nyersen kechuppal és 1 kiflivel. 3óra múlva eszem egy kis lebbencs levest. közben natur aqua vizet iszom.
4 óra múlva ismét virsli és kifli+ körte. 2 ora múlva körte. majd irány 3,5 km futás 7.56 perc alatt. este 3x15 lábemelés törzs emeléssel. 3x20 fél felülés (hasprés) 3x15 talaj majd boka érintéssel felülés. és 3x1perc támasztás nem igen toom mi a neve. utánna sült hús.
Az okés, hogy alszol kilenc órát, de a táplálkozásod az borzalmas!
Virsli, ketchup meg kifli? Ezeket mindet el kell felejteni, mert nem jók semmire! A lebbencs levesbe is szerinted milyen hasznos tápanyag van? Aztán megint virsli? Borzalmas.
A körte meg a hús az oké.
Na először is! Nem írtad le a súlyodat, így nem lehet tanácsot adni, mert két eset is lehetséges.
Alapvetően sovány vagy, vagyis nem fedi zsírréteg a hasadat, csak nincs semmi izom sem rajta.
Ebben az esetben mehetnek a hasizom gyakorlatok, és a tömegnövelő étrend.
Ha azonban kövérebb vagy, vagyis zsírréteg fedi a hasadat, akkor meg aerob edzés és szálkásító diéta kell!
Egyébként mindkét esetben húst, halat, tojást, zöldséget és egy kevés gyümölcsöt kell enni! Nem virslit! Ha sovány vagy akkor mehet még rizs is!
Egyetértek az előttem íróval, neü megfelelő a kajálásod kérdező. A virsli, ketchup és a fehér lisztes kifli is felejtős.
Fehérjeforrások: sovány húsok, tojás, sovány túró, protein tápkieg.
Szénhidrát: zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség. Gyümölcs is mehet, de ha zsíros valaki, akkor nem ajánlanám diétába, sőt a szénhidrátmennyiséget le kell csökkenteni.
Hogyan lenne már kockahasad ilyen étkezéssel?
Én 12 éves vagyok és így eszem:
Reggeli: valami müzli
Ebéd: csirkehús és rízs
Vacsora: rízs meg valami zöldség, esetleg valami fehér hús
Lehet hogy ez se egy kíválló étrend de mégis jobb mint 4 virsli. Meg jobb lenne ha húzódzkodásból csinálnád a lábemelést. És ne csak fuss meg hasra edz hanem kézre is. Pl. fegyencedzéses fekvötámasz gyakorlatok vagy járj konditerembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!