Body megint hülyeségeket ír?
Azt írja, ha 140 gramm fehérje kell egy embernek, és napi fél kiló cs.mellet megeszik, akkor még negyven gramm fehérjét kell fedeznie tápkiegből.
Úgy tudom, ez hülyeség. Ha az illető megeszik napi 200 gramm zabpelyhet, abban is van legalább 20 gramm fehérje(kalóriatabella alapján).
Ugye a ch források fehérjetartalmával is számolni kell?
"Pár ember vegán össze tud hozni egy jó formát, attól nem dől meg az elmélet. Azért mert a repülő tud repülni, nem dől meg a gravitáció elmélete."
Persze,hát nyilván a genetika akkor,csak ez lehet...a repülős példád meg butaság,a gravitáció persze,hogy nem szűnik meg,de felül lehet rajta kerekedni.Ha értelmesen elolvastad volna amit írtam,láthatnád,hogy én sem azt mondtam,hogy állati fehérjével nem lehet izmot építeni,hanem azt,hogy a növényi is van ugyanolyan jó.te is tudod,hogy teljesen mindegy,hogy mit linkelek,nektek csak az a lényeg,ne kelljen bevallani,hogy ti is tévedhettek,mert akkor eljön a világvége...
Montez,te is gondolom kipróbáltad már a hús nélküli testépítést,ezért van ekkora tapasztalatod,tudod,hogy hússal kétszer ekkora lenne.Természetesen az is tuti,hogy koxol.(nehogymár ne legyen igazad,egy nyamvadt vega soha nem lehet ekkora naturálban)
"A többi meg vicc kategória"...Nem tudom,mit tartasz benne ennyire viccesnek,az a vicc kategória,amit állítasz...Átlag fazon??? Most komolyan,te használsz valamilyen tudatmódosító szert? Kíváncsi vagyok,mennyire vagy te különb az utolsó fazonnál,így naturálban.Miért,mégis,hogy kellene kinéznie? Ha ez neked átlag fazon,akkor magadat is kiröhögheted nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!