Orbán szerint 5-6 év múlva tömegesen áramlanak majd haza a fiatalok. Véleményetek? Szerintem megint hülyeségeket beszél.
Muszáj lesz hazajönni nekik, ha az éhen halt szüleiket el akarják temetni!
Kérdés, kibírják-e 5-6 évig?
5-6 év?
Menedékjog?haha ne vicceljetek.Németországban például 7 év után kapnak állampolgárságot ha kérik.
Vannak akik hazamennek igen de nem sokan.
Én 2007 óta élek Németországban , német feleségem van és 2 gyermekünk és még tervezünk gyereket.Itt lehetséges tervezni.
Minden álmom lenne Magyarország területére befektetni valamit.Vállalkozást , üzletet.
Viszont ilyen magyar adózás miatt nem merek belevágni.
Visszaköltözni semmiképpen nem akarok , max lenne egy házam Magyarországon vagy egy nyaraló.
Orbán szerint 5-6-8-10 év múlva Magyarországg jobb és kiszámíthatóbb ország lesz, mint azok, ahova ma vándorolnak ki a magyarok.
Ezzel szemben Matolcsy valami olyasmiről beszélt, hogy 2030-ra (18 év múlva) érjük el az osztrák GDP szintjét.
Mintkét állítással szemben a valóság az, hogy még a fejlett nyugati országok is nagyobb ütemben fejlődnek, mint Magyarország.
Nem tudom, melyik a rosszabb: az a két ember egyszerűen hazudik - vagy tényleg elhiszik azt, amit mondanak.
16:05
Nagyon hálás gyerek lehet az, aki arra sem veszi a fáradságot, hogy néha haza küldjön 1-2 falatot a nyugati kolbászkerítésből...
hazajönnek meglátogatni az éhező csóró rokonokat
de aztán elborzadnak a nyomortól és viszik a rokonokat is ki
vissza? esélytelen amíg orbán-matolcsy nincs a temetőbe de legalább nem ülnek börtönben az ország lakossága ellen elkövetett bűneikért
Orbán a nagyotmondás királya eddig az elmúlt 22 év miniszterelnökei közül, pedig Gyurcsány is mondott durva dolgokat.
Lehet arra értette hogy 5-6 év múlva már nem a fidesz lesz hanem egy normális párt, aztán tömegével jönnek vissza.
Akkor lehet én is hazajönnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!