Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán szerint 5-6 év múlva...

Orbán szerint 5-6 év múlva tömegesen áramlanak majd haza a fiatalok. Véleményetek? Szerintem megint hülyeségeket beszél.

Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 15:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tömegesen áramlanak haza majd azok, akik nem kaptak menedékjogokat más országokban és kitették őket. Lesz köztük sok fiatal is, hajajj!
2012. júl. 24. 15:51
 2/17 anonim ***** válasza:
96%
Ha sikerül kirugatnia az országot az EU-ból, akkor valószínű. :(
2012. júl. 24. 15:53
 3/17 anonim ***** válasza:
91%

Muszáj lesz hazajönni nekik, ha az éhen halt szüleiket el akarják temetni!

Kérdés, kibírják-e 5-6 évig?

2012. júl. 24. 16:05
 4/17 anonim ***** válasza:
86%

5-6 év?

Menedékjog?haha ne vicceljetek.Németországban például 7 év után kapnak állampolgárságot ha kérik.

Vannak akik hazamennek igen de nem sokan.

Én 2007 óta élek Németországban , német feleségem van és 2 gyermekünk és még tervezünk gyereket.Itt lehetséges tervezni.

Minden álmom lenne Magyarország területére befektetni valamit.Vállalkozást , üzletet.

Viszont ilyen magyar adózás miatt nem merek belevágni.

Visszaköltözni semmiképpen nem akarok , max lenne egy házam Magyarországon vagy egy nyaraló.

2012. júl. 24. 16:12
 5/17 AdamLeBron ***** válasza:
82%

Orbán szerint 5-6-8-10 év múlva Magyarországg jobb és kiszámíthatóbb ország lesz, mint azok, ahova ma vándorolnak ki a magyarok.

Ezzel szemben Matolcsy valami olyasmiről beszélt, hogy 2030-ra (18 év múlva) érjük el az osztrák GDP szintjét.

Mintkét állítással szemben a valóság az, hogy még a fejlett nyugati országok is nagyobb ütemben fejlődnek, mint Magyarország.

Nem tudom, melyik a rosszabb: az a két ember egyszerűen hazudik - vagy tényleg elhiszik azt, amit mondanak.

2012. júl. 24. 16:34
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Bolond lyukból bolond szél fúj, Már csak legyintek ha meghallom ezt a szerencsétlent.
2012. júl. 24. 16:43
 7/17 anonim ***** válasza:
34%

16:05

Nagyon hálás gyerek lehet az, aki arra sem veszi a fáradságot, hogy néha haza küldjön 1-2 falatot a nyugati kolbászkerítésből...

2012. júl. 24. 16:55
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

hazajönnek meglátogatni az éhező csóró rokonokat

de aztán elborzadnak a nyomortól és viszik a rokonokat is ki

vissza? esélytelen amíg orbán-matolcsy nincs a temetőbe de legalább nem ülnek börtönben az ország lakossága ellen elkövetett bűneikért

2012. júl. 24. 16:59
 9/17 anonim ***** válasza:
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ezek a marhaságok valójában a gazdaságélénkítés részei akarnak lenni, igazából a befektetőket hülyíti vele. Mint amikor bejelentenek valami pozitívumot, és elkezd erősödni a forint. A gond az, hogy szerintem már a befektetők sem hisznek el semmit neki, külföldön sem.
2012. júl. 24. 17:06
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Orbán a nagyotmondás királya eddig az elmúlt 22 év miniszterelnökei közül, pedig Gyurcsány is mondott durva dolgokat.

Lehet arra értette hogy 5-6 év múlva már nem a fidesz lesz hanem egy normális párt, aztán tömegével jönnek vissza.

Akkor lehet én is hazajönnék.

2012. júl. 24. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!