Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hétfőn edzettem bicepszre....

Hétfőn edzettem bicepszre. Csütörtökön eddzhetek rá megint?

Figyelt kérdés

2013. aug. 1. 17:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mennyi gyakorlattal, mennyi sorozattal, mennyire edzetted szét. Ha ment rá vagy 3 gyakorlat, 3 kemény sorozattal gyakorlatonként, akkor inkább még hagyd pihenni.
2013. aug. 1. 18:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát,inkább 4 gyakorlat volt 4 sorozattal.De későn írtál,18:20-kor elindultam a kondiba.Lehet ebből visszaesés?Ma kevesebbet edzettem,mint hétfőn.
2013. aug. 1. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy edzéssel nem lesz gond, de sorozatosan heti kétszer, kemény több gyakorlatos bicepszedzéssel nem járnál jól.
2013. aug. 1. 21:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi.És akkor ez számított valamit fejlődés szempontjából,hogy edzettem rá?
2013. aug. 1. 21:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Genetikafüggő és étrendfüggő. Jó genetikával és sok (fehérjedús) kajával fejlődsz a rengeteg edzés ellenére is. De 1 edzéstől ne várj csodát, évek kellenek egy jó fizikumhoz.
2013. aug. 1. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!