Hétfőn edzettem bicepszre és mellre. Kedden eddzhetek tricepszre, ha izomlázam van?
Nem! Ha nem lenne izomlázad, akkor se edzhetnél melledzés utáni napon tricepszre!
Menj csak el edzeni a lábadra!
Most nem úgy van, de nemrég 5 napos edzési heteim voltak, hétfőn mell, kedden kar, szerda láb, majd hát, váll. Nem mondanám, hogx kicsi a tricepszem, összevethetjük ha gondolod, pedig naturál vagyok.
De nyugodtan csalódj bennem, hol van az előírva, hogy nekem mindenki elvárásának meg kell felelnem? :)
Nincs előírva, csak eddig még minden válaszoddal (egy kivételével de az részletkérdés volt) maximálisan egyetértettem, de szerintem most nincs igazad!
Ha te bírtad is, szóval a melledzéstől nem kapott annyit a tricepszed, hogy izomlázad legyen, a kérdező vonatkozásában akkor sincsen igazad. Bár most meg az jutott eszembe, hogy nem is egyértelmű, hogy a kérdezőnek a triocepszében van most izomláza vagy a mellében.
Áhh mindegy is, takarodjon lábazni!
Amúgy nekem nincs ilyen külön edzéstervem,csak próbálok fenntartani egy rendszert.
15 éves vagyok,hétfőn szerdán és pénteken karate edzésem van,de most a szünetben csal hétfőn és szerdán.
De a héten nincsen,mert tábor van,ezért tegnap elmentem bicepszezni és mellezni,gondoltam,hogy ma tricepszezni fogok.Hamarabb is megkérdeztem volna,csak itt volt a haverom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!