Vállra tricepszre bicepszre mellre és hátra edzek. Minden
alkalommal megdolgoztatok minden izmot az itt felsoroltak
közül.1 nap edzés 1 nap pihenő. Mehet több is? Vagy
kevesebb?
Figyelt kérdés
Mit tanácsoltok? osszam szét az edzést az izmok szerint? Tudom hogy az izmoknak regenerálódásra van szükségük de én legszivesebben minden nap edzenék. Súlyzós edzés utáni napra kéne hagyni esetleg a karidót?
Szerintem válts edzés tervet ez nagyon sok.Rövid intenzív edzéssel szerintem jobban jársz.Ha ilyen 2,5 órákat edzel nem tudod minden izmodat rendesen meg edzeni mert kifogy a szufla.Itt egy 5 napos edzés terv ha minden nap akarsz menni.
1 órát szoktam edzeni mer azon túl tényleg már csak a kellemetlen erőlködés görcsölés megy és sokszor már a hányinger is kerülget:DD
2013. jan. 19. 14:14
3/8 anonim válasza:
Az első két hónapban 3 napos teljes testes edzés kell, átmozgató. Minden izomcsoportra 1 gyakorlattal. Lábra is!
Majd válthatsz osztott edzésre, ahol heti egyszer dolgoztass meg minden izomcsoportot, de akkor keményen. Nagyobb izomcsoportokra mehet 4 gyakorlat, kisebbekre 3. Gyakorlatonként 3 sorozat, sorozatonként 8-10 ismétlés.
Vádli és has mehet többször egy héten. Egy edzés max 60-80p legyen.
2013. jan. 19. 14:22
4/8 A kérdező kommentje:
és ha egy testrészem nagyon megterhelem a kelleténél sokkal többet dolgozok vele akkor az árthat a fejlődésnek? vagy csak feleslegesen dolgoztam?
2013. jan. 19. 14:58
5/8 anonim válasza:
Feleslegesen is, és a regenerálódást is ronthatod vele. Nem megsemmisíteni kell egy izmot, hanem 3-4 gyakorlattal (osztott tervél!!) keményen megedzeni, majd hagyni neki 5-7 nap pihenőt!
2013. jan. 19. 15:00
6/8 anonim válasza:
Nem is gondoltam arra hogy lehet kezdő vagy és azért edzel minden izmot.Montez írta jól az első pár hónapba tényleg így kell és a lábad ki ne hagyd:).Én még a gerincmerevítő izmaim is edzem a reggeli ébresztő 10 perces tornámba minden nap.H nagyon bivaly akarsz lenni mindent kell:D.
2013. jan. 19. 19:28
7/8 anonim válasza:
Ez így nagyon nem jó, az izom 1 hét alatt regenerálódik.
mell, kar, váll, hát, has, láb, ezeket külön külön napokon eddzed.Hasat mondjuk én minden második edzés végén csinálok 2-2 sorozatot.
2014. márc. 6. 19:46
8/8 anonim válasza:
Sok és kevés is.Hogy hogy értem?A tehelés marhasok,mehet az osztott,de a láb is kell.Tudom hogy azt hiszed hogy nem,de kell.Ha meg az büdös,akkor ez nem a te sportod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!