Tudok mondani edzésterveket heti 3-4 edzéshez ( 1,5-2 óra) ami főként mellre, hasra, bicepszre és tricepszre hat? Illetve étrendet hozzá.
Figyelt kérdés
Ismét elkezdtünk gyúrni ahogy időnk engedi ,de nincs konkrét edzéstervünk és nem igazán találtam használhatóakat. A kardiohoz pedig nem is tudom mit mondjak. A szedj ilyen meg olyan szereket kérlek hadjátok.2013. júl. 4. 18:23
2/6 A kérdező kommentje:
Napi szinten biciklizek elég sokat és lábra most egyenlőre ezzel gyúrok csak. egyenlőre!
2013. júl. 4. 18:38
3/6 anonim válasza:
[link] Itt találsz egyébként rengeteg edzéstervet.
4/6 anonim válasza:
először is. Egy edzés ne legyen hosszabb egy óránál(vagy csak kicsit).
"szedj ilyen meg olyan szereket"-alatt remélem nem a fehérjét/tömegnövelőt értesz.
Nem edzel: hátra, vállra, lábra
Mind3 fontos, hogy arányos legyen a tested.
Abiciklizés az állóképességedet fejleszti, nagy lábakat nem lehet vele elérni.
5/6 A kérdező kommentje:
Semmit nem szeretnék szedni, tömegnövelő, vízmegkötő ,fehérje semmit.
Lábam az hogy úgy mondjam egészen ki van dolgozva (fociztam stb..). és nem azt mondtam hogy hátra nem gyúrok hanem hogy "főként mellre, hasra, bicepszre és tricepszre"
edzésre meg 1,5 órát járunk általában (időtől függ), de szerintem teljesen jó idő nem kell kapkodni stb.
2013. júl. 5. 18:14
6/6 anonim válasza:
már nem azé.. de ha kérdezel valamit, és én mondok valamit, akkor minek kérdezel, ha Te jobban tudod? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!