Tudtok mondani olcsó szénhidrát és fehérjeforrást tömegelésre?
A kérdés adott. Valamint az lenne még a kérdésem,hogy a kaját előtte,vagy utána kell megmérni? Úgy értem hogy a tasakos rizs 100grammos,de amikor megfő és megduzzad akkor 200-300 g. Most akkor melyikkel számoljak?
Köszi.
Köszi a választ :)
A tojásra én is gondoltam. A tej jó még egyébként? Mert van benne kb 7gramm fehérje és sokat meg lehet belőle inni,meg szeretem is :D
Köszi a választ!
Hát mondjuk a tej elég olcsó ha úgy nézed. 100 ml tejben van 6 gramm fehérje (legalábbis ez van ráírva),akkor ugyebár 1 literben 60 gramm. 1 liter tej meg nem egy ökör ára :D De értem,hogy mit mondasz,bár én a fehérjémet eddig tejjel vettem be,mert vízzel sz*r volt az íze (már elfogyott)
Most majd szerintem veszek egy Jumbo-t (ezt tejjel lehet egyébként?) meg holnap elmegyek veszek egy rakat instant rizst :D Tojás van itthon,szóval szerintem rizst meg tojást fogok enni,meg szeletelt sonkát,esetleg szendvicset. Esetleg még valami olcsó kaja?
Köszi! Még annyit meg tudnál mondani,hogy pihenőnapokon is igyak,vagy csak edzés után? Mert a 4 kilós így 20 napig tartana ki,ha csak edzésnapokon iszok akkor pedig tovább.
Kiszámoltam a Builderen,hogy 648 ch kéne nekem 72 kilósan 186 centisen a tömegelésre,ez igaz,vagy valamit elszámoltam? Mert másokat megnéztem és ilyen 340-350 -eket írnak,én is sokallottam a 650-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!