Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudtok mondani olcsó szénhidrá...

Tudtok mondani olcsó szénhidrát és fehérjeforrást tömegelésre?

Figyelt kérdés

A kérdés adott. Valamint az lenne még a kérdésem,hogy a kaját előtte,vagy utána kell megmérni? Úgy értem hogy a tasakos rizs 100grammos,de amikor megfő és megduzzad akkor 200-300 g. Most akkor melyikkel számoljak?

Köszi.

2013. jún. 30. 20:23
 1/8 anonim ***** válasza:

NYERSEN MÉRJ mindent.

[link] amúgy itt a csóró tömegnövelő étrend :D

2013. jún. 30. 20:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Ezt már én is láttam,de ebben van csirkemell is,ami nem olyan olcsó :/ Meg igazából anyám főz,csak a 3 fő étkezés közötti kiegészítő étkezéseknél szeretnék olyat enni ami fedezi a szükségleteket. Tehát komplett étrendet nem akarok
2013. jún. 30. 20:32
 3/8 anonim ***** válasza:
A csirke még mindig a legolcsóbb hús. Esetleg ajánlok gépsonkát, vannak olyanok, amiknek elég kicsi a zsírtartalma. Egyéb olcsóság még a tojás, vagy a túró. És igen, mindent nyersen számolunk.
2013. jún. 30. 20:47
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :)

A tojásra én is gondoltam. A tej jó még egyébként? Mert van benne kb 7gramm fehérje és sokat meg lehet belőle inni,meg szeretem is :D

2013. jún. 30. 23:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Azért nem szokták javasolni, mert ha megnézed, van benne mellette egy csomó cukor meg zsír is. Meg pont amiért minden anyagból van benne, elhasználja egy időre más kajától az emésztőenzimeidet. Szóval a tej, mint elsődleges fehérjeforrás, az felejtős. Meg ha megnézed, nem is olcsó. Számold ki, ha valamennyi gramm fehérjét kinyersz egy liter tejből, az hány forintodba volt, aztán számold ki, hogy ugyanennyi hány gramm csirkehúsban lenne benne, és az mennyibe kerülne.
2013. júl. 1. 08:34
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Hát mondjuk a tej elég olcsó ha úgy nézed. 100 ml tejben van 6 gramm fehérje (legalábbis ez van ráírva),akkor ugyebár 1 literben 60 gramm. 1 liter tej meg nem egy ökör ára :D De értem,hogy mit mondasz,bár én a fehérjémet eddig tejjel vettem be,mert vízzel sz*r volt az íze (már elfogyott)

Most majd szerintem veszek egy Jumbo-t (ezt tejjel lehet egyébként?) meg holnap elmegyek veszek egy rakat instant rizst :D Tojás van itthon,szóval szerintem rizst meg tojást fogok enni,meg szeletelt sonkát,esetleg szendvicset. Esetleg még valami olcsó kaja?

2013. júl. 1. 22:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet tejjel, de vízzel jobb, jobb a felszívódása.
2013. júl. 2. 07:00
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi! Még annyit meg tudnál mondani,hogy pihenőnapokon is igyak,vagy csak edzés után? Mert a 4 kilós így 20 napig tartana ki,ha csak edzésnapokon iszok akkor pedig tovább.

Kiszámoltam a Builderen,hogy 648 ch kéne nekem 72 kilósan 186 centisen a tömegelésre,ez igaz,vagy valamit elszámoltam? Mert másokat megnéztem és ilyen 340-350 -eket írnak,én is sokallottam a 650-et.

2013. júl. 2. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!